måndag 7 augusti 2017

Detta århundrades viktigaste videoserie; Europa – The Last BattleEuropa – The Last Battle är en nygjord serie videos som på ett förträffligt sätt beskriver den värld vi lever i.

Det unika med dessa filmer, vilka därför måste ha inneburit ett enormt förarbete, är att den bygger på citat och fakta som vem som helst själv kan kolla upp. Det gör serien mycket trovärdig och extra intressant. Den slår sig omedelbart in och intar en helt central plats för alla dem som söker Sanningen.

Det är troligt att denna videoserie snart kommer att tas ner av YouTube. Den judiska lobbyn arbetar idogt att dölja Sanningen för oss. Vi får helt enkelt inte förstå vad som hänt och ta del av verklig historia, utan måste hålla oss till den lögnaktiga propaganda och den löjeväckande historiebeskrivning de bestämt. Annars kan vi ju få för oss att vi inte längre vill låta vår världsbild styras av dem.

Sprid därför denna videoserie, ladda själv ner den om du kan och ladda upp den igen om Europa Tv:s konto stängs ner. Denna videoserie, som det förefaller så här långt, kommer för lång tid framöver vara ett viktigt verktyg för alla Sanningssökare att sprida budskapet att man ljuger för oss – om allt. Fria Sidor


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar