fredag 4 augusti 2017

En ”folkgrupp” man inte får stöta sig med”Skäggapor” är tydligen en folkgrupp idag. Man kan undra om JUDEN har parat sig även med djungelns djur för att fungera som parasit även där?

I vilket fall som helst är JUDENS hemmamarknad Facebook, där han kammar hem en helvetes massa pengar på att fånga in och åtala folk för än det ena och än det andra. Så se upp med JUDEN... och kanske också ”skäggapor” i fortsättningen!

72-årig kvinna döms för hets mot folkgrupp

En 72-årig kvinna från Skåne har fällts för hets mot folkgrupp sedan hon skrivit regimkritiska och invandringskritiska kommentarer på Facebook. Kvinnan tvingas nu betala tusentals kronor i dagsböter, skriver SkD.

Hon reagerade också på det ökade antalet sexbrotten i Uppsala och postade ett inlägg om att politikerna skulle sluta ta in "skäggapor" från Afghanistan för att få slut på övergreppen. Fria Tider

Må nu låtsasnationalisterna jubla, för nu har en 40-talist fått ett helvete. Och ännu roligare får låtsasnationalisterna att 40-talisten också är en kvinna så slår de två flugor i en smäll.

Grattis JUDAR och låtsasnationalister, ni vann den här ronden!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar