fredag 4 augusti 2017

En halv miljon syriska flyktingar har återvänt hem
En halv miljon syriska flyktingar har återvänt hem

Jag gissar att du inte visste att nästan en halv miljon syriska flyktingar har återvänt hem. Efter att ha drivits bort av sina hem av USA/Israel-stödda terrorister har de syriska flyktingarna nu kunnat återvända hem i hundra tusentals. Just det, de återvänder hem under Bashar al-Assads vingar.

Västliga nyhetsmedia har upprepade gånger sagt dig att Assad är en grym och blodtörstig diktator som gasar sitt eget folk. Du har fått höra att USA försökte “skydda” det syriska folket från denna galning som hatar dem. Men gissa om amerikansk media har ljugit för dig?

Assad har högre procentuellt stöd från folket i sitt land (cirka 70%, inklusive kristna, muslimer och judar) än någon nationell ledare i världen. Som jämförelse visar Gallups undersökningar från 1 augusti Trumps siffror som ligger omkring 33% - 37%.

De flesta syrier älskar Assad. De flydda bara landet medan USA- och Israel-uppbackade terrorister började tillfoga sådan förstörelse mot deras städer och byar så att det inte längre var säkert att stanna kvar. Den amerikanska militären skyddade ISIS och attackerade den syriska regeringens trupper så att det blev näst intill omöjligt för dem att skydda sitt folk. Därför flydde de.

Allt detta förändrades när Ryssland beslutade att komma till Syriens hjälp. Det har varit Ryssland, INTE Förenta Staterna, som har drivit ut ISIS ur Syrien, och därför blev det säkert för syrierna att återvända hem.

Varför berättar inte Västmedia om de hundra tusentals syriska flyktingarna som har återvänt hem? Nu vet du varför


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar