tisdag 8 augusti 2017

En hjälte har gått ur tiden. Kommer hela ariska folket att också gå ur tiden, såväl som civilisationen?Ernst Zündel, en överlevare från utrotningskriget mot tyskarna under andra världskriget, har avlidit.

Han ägnade hela sitt liv åt att försöka upprätta tyska folket från det förtal som JUDENS olika makter har lagt på dem.

Om du är vit själv så är även du anklagad av JUDEN för att vara det sämsta som finns på jorden, tillhörande en parasitras som särskilt har framavlats för att förstöra för världens folk. Vi ser det på just det utrotningskrig mot vita europeer som just nu pågår.

DETTA KALLAS FÖR PROJICERING AV DE USLA EGENSKAPER SOM GENOMSYRAR JUDEN SJÄLV OCH HANS VIDRIGA ANHANG.

Det är inte den vita rasen som är farlig för mänskligheten, utan JUDEN, som faktiskt är en parasitras, medan den vita rasen istället har skapat civilisationen!

Så länge vi fortfarande finns i livet så är det faktiskt vi som är överlevare från ett pågående utrotningskrig. Det är Vi som måste kämpa för vår överlevnad, och det är vi som anklagas för allt möjligt, medan JUDEN aldrig har utsatts för något utrotningsförsök.

 Zündels sista stora rättsliga kamp i Kanada utkämpades, 1999-2000, i den kanadensiska människorättstribunalen i Toronto, bestående av två tjänstemän. Anklagelserna hade kommit från judiska grupper såsom Simon Wiesenthalcentret, den Kanadensiska Judiska Kongressen, det Kanadensiska Centret till minne av Förintelsen och League for Human Rights, del av den judiska frimurarorganisationen B’nai B’ith. Tribunalen dömde slutligen mot honom och förklarade hans sida, Zündelsite, vara olaglig. Fria Sidor

Läs hela artikeln på fria Sidor, om vår gemensamma kamp för överlevnad. Det är inte så att vi hotas av en kommande Sions Världsordning, vi har redan den över oss, och när jag beskrev Zündel som överlevare från utrotningskriget mot tyskarna under andra världskriget så är det sant, medan JUDENS rappakalja om att 6 miljoner judar hade gasats ihjäl av tyskarna bara är lögn och förbannad dikt.

Här nedan ser ni Sions Världsordning i full färd med att utrota 40 miljoner tyskar, men hysssch... låtsas inte om det!
1 kommentar:

  1. Kyle Hunt som har fjort filmen är även delaktig i en bra sida som heter Renegade Tribunes som ofta har bra artiklar. Skriver också en del om vita konstnärer, poesi och sånt.

    SvaraRadera