lördag 12 augusti 2017

Jimmie Åkessons tystnad!
Många av de “ensamkommande flyktingbarn” som sitter på Mynttorget i Stockholm och strejkar för att samtliga ska få stanna, har fått avslag få sina asylansökningar – ibland flera gånger. Varför genomför inte polisen id-kontroller på dessa och tar de som de facto är illegala invandrare? Det undrar Sverigedemokraten Jeff Ahl.


I ett av SVT Aktuellts inslag från migranternas spektakel berättar en av afghanerna att han fått avslag tre gånger på sin asylansökan, och alltså befinner sig olagligt i Sverige. Nu förekommer uppgifter om att fler är på väg till Stockholm för att delta i manifestationen. Här har alltså polisen, som har en förhållandevis stor styrka på plats, en utomordentlig chans att genomföra ID-kontroller för att sålla ut de som är i Sverige olagligt och ta dem i förvar tills de kan utvisas.

Frågan ovan har Jeff Ahl (SD) nu skickat in till polisen och han ser fram emot det eventuella svaret.
..............All heder åt sverigedemokraten Jeff Ahl som med sin anmälan offentligt ställer den fråga som sannolikt en majoritet av svenska folket frustrerat undrar över.

Att SD´s partiledare Jimmie Åkesson inte offentligt ställer kravet att Polisen ska göra en sådan ID-kontroll på deltagare vid demonstrationen, finns det bara en förklaring till:

  • Jimmie Åkesson är mer angelägen om att inte anklagas – av PK-etablissemanget (!) - för att vara “icke-god”, än att de illegala ska utvisas ur Sverige..!

Det står nu tydligare än någonsin att så länge det parti som har möjlighet att rädda vårt land undan en katastrof accepterar en av de absolut fegaste personerna i Sverige som sin partiledare, så finns det inget hopp för Sverige..!

//Kenneth SandbergInga kommentarer:

Skicka en kommentar