torsdag 3 augusti 2017

Judehora skändar vår kulturJesus blir transvestit under Prideveckan – men Muhammed kommer inte hånas

Den så kallade bildkonstnären Elisabeth Ohlson Wallin är tillbaka med sin kontroversiella utställning Ecce Homo, där Jesus framställs som transvestit. Hon ska ställa ut på årets Pridefestival. Men någon liknande utställning om profeten Muhammed blir det inte från hennes sida.

– Jag kommer aldrig att göra en Ecce Muhammed, säger Elisabeth Ohlson Wallin
. Fria Tider

Men är hon verkligen en jude? Kan man kalla henne för judehora så där utan vidare? På vilket sätt kan man säga att just hon tjänar på att förstöra Sverige, hon kanske bara tycker att kristendom är skit förutom att hon är äckligt pervers?

– Det är frestande att fokusera på hur långt vi har kommit sedan jag först gjorde bilderna till Ecce Homo. Men det viktiga är inte hur långt vi har gått, utan hur långt vi har kvar. Frihet är aldrig självklar, den måste försvaras, säger Elisabeth Ohlson Wallin till Stockholm Pride.

Vad är det för frihet judehoran förespråkar, om det inte är friheten att förstöra vårt land och att utplåna vårt folk?

Oavsett hon är etnisk JUDE eller inte så beter hon sig som en JUDE, och det räcker för att jag ska kalla henne för just precis vad hon är, en förbannat sketen JUDEHORA!

Hoppas bara att Motståndsrörelsen hinner bränna så många bögflaggor som möjligt, inklusive JUDEHORANS skändande klotter!

Motståndsrörelsen blir alltmer nödvändig i Sverige!


1 kommentar:

  1. Jag vet inte om hon är judinna eller inte. Hon är uppenbarligen väldigt sjuk i huvudet. Men råkar hon vara goj så är det korrekta ordet för henne shiksa (hora) på judarnas eget språk.

    SvaraRadera