tisdag 1 augusti 2017

JUDEN sänkte Titanic!Det kom in en kommentar av Morningstar på det här blogginlägget om Titanic, och han skriver så här:

Det är värre än vad ni kan tro. Vad som ligger på Atlantens botten i två delar är inte Titanic. Det är systerfartyget Olympic.

Även Olympic var otursförföljd och skadades svårt men sjönk aldrig första gången. Dom lyckades med viss vedermöda få det skadade skeppet till Dublin. Där skadorna bedömdes som så omfattande att det inte var lönt att reparera skeppet så att det blev sjövärdigt igen.

Istället bestämde man sig för att slå två flugor i en smäll. Man reparerade fartyget hjälpligt, inte mer än vad som behövdes för att få ut henne till havs, för det var redan bestämt att hon aldrig skulle nå sin destination. Man målade om fartyget och bytte namn till Titanic. Förutom att bli av med några obekväma personer kunde man nu även casha in på försäkringen. Så logiskt måste även Titanic ha målats om och bytt namn till Olympic. I dokumentären finns tre bevis för att vraket är systerfartyget.

1. Namnet har flagnat och man kan mycket väl ana att det står Olympic där under.

2. Bruce Ismays hytt. Man har lyckats filma därinne och mönstret på väggen stämmer överens med Olympic, inte Titanics. Dom hade inte räknat med att nästan hundra år senare kunde skicka ner farkoster till vraket.

3. Tillverkningsnumret på propellern stämmer överens med Olympic, inte Titanic.

*

Därefter kommer en länk till en webbsida man kan läsa om det hela samt en video. Jag börjar med länken:


Jag ska visa videon lite längre ner, men först ska jag redovisa vad jag hittade på en annan webbplats:

Sionister sänkte Titanic visar en ny studieSänkningen av ett ‘osänkbart skepp’ skapar alltid misstanke, och där det finns misstanke där finns det också en SIONISTISK KOMPLOTT. Den genomsyrar allt vi gör, men uppfattas endast av den uppmärksamme. Historien om Titanic är en av de mest välkända i hela världen.

Trots denna ‘osänkbarhet’ så ‘råkade’ Titanic ‘slå emot ett isberg’ den 14 april 1912, och dödade 1,517 passagerare. Titanic nådde aldrig sin destination. På grund av SIONISTERNA.

Vad många inte känner till är att Titanic byggdes på skeppsvarvet Harland and Wolff, där JUDAR är delägare, Gustav Wolff. Wolff använde sina JUDETRICK att bygga en båt som med säkerhet skulle bli en av våra stora tragedier. Undrar duvarför?

Sänkningen av Titanic ledde direkt till filminspelningen av biograffilmen Titanic 1997. Hollywood, som ägs av JUDAR, tjänade 1,843,201,268 dollar på filmen. Förutom den oerhörda succén om Titanic så hamnade en ung skådespelare med namnet Leonardo DiCaprio uppe i stjärnhimlen. DiCaprio blev önskemannen för miljontals kvinnor världen över. Men år 2005 avslöjades det att av alla dessa kvinnor påbörjade skådespelaren en relation med SIONISTAGENTEN, Bar Refaeli.

Alltför många frågor omkring Titanic. Hur kunde ett osänkbart skepp sjunka? Varför ville en JUDE bygga det? Varför blir en snygg skådespelare ihopkopplad med en JUDEHONA? Det här är tydligt en rakt igenom orkestrerad SIONISTISK KOMPLOTT inriktad på att göra Bar Rafaeli berömd och på det sättet expandera inflytandet för den ISRAELISKA REGIMEN.

ÖPPNA ÖGONEN!!!!!!!!

(Länken till artikeln ovan)

Här kommer videon från Morningstar:
1 kommentar:

  1. Då det säkert var minst ett år sedan jag såg filmen spelade minnet mig ett litet spratt. Enligt artikeln var det Belfast och inte Dublin och golvet, inte väggen. Men jag fick även lite ny fakta via artikeln och det var det där med gluggarna, 14 respektive 16. Men det bara stärker bevisningen att det är Olympic som ligger där nere i mörkret och rostar sönder.

    SvaraRadera