tisdag 8 augusti 2017

Kommer Stora Satan att hjälpa Afghanerna på Mynttorget?Den så kallade sittstrejken på Mynttorget i Stockholm fortsätter. De afghanska invandrarna hotar sitta där i månader – tills de får stanna i Sverige, skriver Ekot.

Det var i söndags som ett hundratal så kallade ensamkommande först "sittstrejkade" på Mynttorget vid riksdagshuset i Stockholm.

I ett öppet brev till Ribbenvik skriver de:

"Är verkligen Sverige ett moraliskt land när man säger åt svenskar att inte åka till Afghanistan för att det är farligt, men man tycker det är säkert för oss unga människor att leva där. Det är inte mänskligt."

Migrationsverkets generaldirektör tänker dock inte tala med afghanerna, skriver Ekot, men har lämnat en skriftlig kommentar om att säkerhetsläget i Afghanistan förvisso är allvarligt men att det finns säkra områden i landet. Fria Tider

Hur kommer det sig att de kom hit från första början?

Svar: JUDEN släppte in  dem!

När jag skriver JUDEN så menar jag att den rasen är så tätt sammanpackad med varandra att de tillsammans fungerar som en stor amöba, som kan tränga in överallt där den vill komma in, även genom låsta rum.

Stora Satan är JUDE-styrt och det är Stora och Lilla Satan som har satt igång alla krig i Mellanöstern.

Så, vem tror ni kommer att hjälpa Afghanerna på Mynttorget att få stanna i Sverige?

Det har vi redan sett en demonstration på när JUDE-lakejen Trump lät släppa Alla Bombers Moder över Afghanistan för några veckor sedan. Stolt deklarerade JUDE-lakejen Trump att han gärna släpper ännu fler om det behövs – och nu behövs det, enligt kolonisatörerna på Mynttorget.JUDEN har sett till att Stora och Lilla Satan har skapat massinvandring till Sverige och Europa. Nu riskerar JUDENS projekt gå om intet om Afghanerna på Mynttorget måste åka hem, för i så fall kan alla länder i hela Europa börja skicka hem Afghaner, och medan de håller på kan de ju också skicka hem både negrer och araber.

Sådan repatriering måste JUDEN stoppa!1 kommentar:

  1. ANC's grundare är inte Nelson Mandela eller någon annan svarting, utan (((Joe Slovo))).

    SvaraRadera