måndag 7 augusti 2017

Liberalerna i lund prioriterar dem som är välbärgade och köpstarka
Malmö 7-8-2017

Till Anders Almgren och Elin Gustafsson, båda s-politiker i Lund

Det är helt rätt det ni gör när ni köper in bostadsrättslägenheter till s k nyanlända i Lund. Alla svenskar oavsett var dom bor har ett ansvar att ta emot alla som söker sig hit och det ansvaret sträcker sig naturligtvis till att låta dom stackars nyanlända som många gånger riskerat sina liv under årslånga flykter till fots undan våld och förföljelse bo helt gratis i bostadsrättslägenheter så länge dom vill inte bara i Lund utan i hela landet.

Svensken måste förstå att det är helt rätt att han måste skuldsätta sig upp över öronen för att köpa sig ett anständigt boende medan den nyanlände inte behöver satsa en enda krona av egna medel. Svensken måste också utan klagan acceptera om den nyanlände med fru och åtta barn ställer till ett helvetes liv i lägenheten ovanför så att svenskens hela tillvaro blir outhärdligt. Svenskens barn måste också utan klagan acceptera om denne måste bo kvar hemma hos sina föräldrar långt upp i vuxen ålder p g a att det inte finns några lägenheter för att dessa nu bebos av s k nyanlända.

När ni nu i första och andra och tredje och fjärde hand o s v  som svenska politiker tar ert ansvar för andra länders medborgares väl och ve långt före era egna landsmäns så måste jag få framföra mina hyllningar till er eftersom ni fullt ut har förstått hur man på bästa sätt diskriminerar svensken i sitt eget land.

Men varför stanna vid att ta ert ansvar bara när det gäller boendet? För att ännu bättre visa vilka fullfjädrade svenskhatare ni är så bör ni väl även hjälpa dom nyanlända att införskaffa en bil eller i varje fall ge dom en möjlighet att åka helt fritt på allmänna kommunikationsmedel. Detta kan ni säkert finansiera med någon lokal kommunal skatt på bensin och diesel. Svensken kan gott betala detta också även om han redan idag bara använder bilen till att ta sig till och från arbetet för att kunna finansiera en mer eller mindre bekymmerfri tillvaro för dom nyanlända.

I sann socialdemokratisk anda så skall ju den som arbetar och står för samtliga sina kostnader med egna medel sättas åt ännu mer. I sann socialdemokratisk anda där alla människor har lika värde så har ju den som parasiterar på andra det högsta värdet och av dessa så har ju dom nyanlända i dag det högsta. Långt högre än den svensk som i generationer har byggt upp detta landet till vad det en gång var innan sådana politiker som ni båda började nedmonteringen av välfärden genom att släppa in varelser från dom lägst stående våldsbejakande kulturerna och samhällsbildningar som idag finns på vår planet. Varelser som troligtvis bara kommer att tillföra landet kostnader och sociala problem.

Till sist så kan ni väl hälsa er partikamrat Morgan Johansson som ju också bor i Lund och som nu gör sig stora bekymmer av hur man skall ta emot dom s k återvändarna från Syrien.

Återvändare som ägnat sig åt att skära halsen av folk och utdela nackskott till dom som man inte sympatiserar med. Dessa återvändare vore väl något att inköpa bostadsrätter åt i Lund. Lille Morgan känner säkert några som han kan rekommendera er att ta emot. Den enda motprestationen lille Morgan kommer att kräva är väl att dom inte kommer att få en lägenhet i närhet där han själv bor.

Som sagt, hälsa lille Morgan från mig. Han känner mig och beundrar mig så mycket för det jag skriver att han t om har skickat SÄPO på mig. F ö så liknar du  Anders Almgren och lille Morgan varandra mycket. Ni har ju båda en ska vi säga modest hårväxt och jag har hört att detta gäller särskilt sådana personer som har en benägenhet att hata sina egna landsmän och sätta alla andra folkgrupper före dessa. En annan sådan person som passar in på detta är ju förre moderatledaren och statsministern Fredrik Reinfeldt.

M V H
Sandor Herold, malmöbo med normal hårväxt

***
“Den nya lagstiftning som innebär att alla kommuner måste ta sin del av ansvaret för flyktingmottagandet, innebär ett ökat behov av bostäder för nyanlända i Lund.

Vi i stadens rödgröna styre är tydliga med att kommunen aldrig ska köpa bostadsrätter till högstbjudande, utan enbart till fast pris...”.
............

Bäste Sandor Herold,
Hur ser de politiker ut som är så korkade som Elin Gustafsson & Anders Almgren, undrar många efter att ha läst deras artikel i Sydsvenskan.

Och jodå, deras anleten bär syn för sägen. Mycket tydligare kan korkade beslut knappast illustreras:
//Kenneth SandbergInga kommentarer:

Skicka en kommentar