söndag 6 augusti 2017

Nationalistglobalisten tror inte att hans EGENUPPFUNA epitet kan avslöja honomBara att lansera sig som både nationalist och globalist bringar honom i ett löjets skimmer, för man kan ju faktiskt inte vara båda.

Dock har Trump inga problem med det, för det blir lättare för honom att agera åt båda hållen, och det senaste är att försöka gå i krig mot Ryssland och sedan skylla på kongressen.

Jag såg ett videoklipp där han ståtade sig som en tupp och sa att det faktiskt var HAN som var president och ingen annan. Jag letade på Youtube men hittade tyvärr inte det klippet, för det hade passat bra här:

Trump: Farligt läge mellan USA och Ryssland

Relationerna mellan USA och Ryssland är fortsatt på bottennivå sedan kongressen röstat för nya sanktioner mot Ryssland tidigare i veckan. Nu varnar Donald Trump för att beslutet innebär att relationen mellan stormakterna når en ”rekordlåg” och ”farlig” nivå. Fria Tider

Det var alltså Nationalistglobalisten Trump som gjorde det uttalandet.

Låter det märkligt med ordet nationalistglobalist? Nåväl, Trump reder ut sin egenuppfunna princip så här när han splittrar upp det.

Vår relation till Ryssland befinner sig på en rekordlåg och väldigt farlig nivå. Ni kan tacka kongressen, samma människor som inte ens kan ge oss en vårdförsäkring”, skriver Donald Trump på Twitter.

För det första har han ju sagt att det är HAN som är president, och det har han tydligt betonat i en video som jag tyvärr inte hittade, och då är det ju HAN som bestämmer om han ska skriva på förslaget om sanktioner eller inte. (Det är alltså NATIONALISTEN Trump)

Trots att han vet att det inte skulle bli några sanktioner om han inte skriver på, eftersom det ju är HAN som är president så skriver han på i alla fall. (Det är nu GLOBALISTEN Trump)

Nu gäller det att få sina väljares ögon att tåras av medlidande och medkänsla, så nationalistglobalisten Trump drar iväg ett Twittermeddelande:Att det här går hem hos Trumpanhängarna beror helt på deras kognitiva status. De tycks vara så dumma i huvudet så att de inte förstår vad som händer trots det uppenbara i Trumps svek!

Det tycks vara likadant med alla kolonisatörer, vare sig de kommer från Europa eller från Tredje Världen. Det är de allra enfaldigaste pappskallarna som koloniserar andra länder på vinst och förlust. (Om det inte går bra hemma så går det säkert bättre i något annat land).

Vi har ju sett Vilda Västern, som mest bestod av vita. Vi ser idag hur det ser ut på sina håll i Sverige. Precis som i Vilda Västern.

Fox News brukar ibland roa sig med att gå ut på stan och ställa frågor till folk om deras allmänbildning, såsom: Vilken stad är huvudstad i USA? Har ni hört talas om George Washington? Tillhör Kanada USA?

Det här är alltså frågor som en 1:a klassare brukar kunna få som uppgift att svara på, men ögonen går i kors på de som får dessa frågor på stan.

Det är alltså vanligt folk det rör sig om, både svarta och vita, och alla är de precis lika dumma. Observera att det inte är uteliggare eller alkisar som får dessa frågor, det är vanliga amerikaner!

När en av dem får frågan om vem George Washington var så står han bara och trampar och visar att han faktiskt är så dum att det ryker ur öronen på honom. Han kanske till och med är en svenskättling?

Efter att utvandrarna hade åkt från Sverige så decimerades folkantalet här hemma med en tredjedel. Det dröjde inte länge förrän det gick bättre för Sverige som sedan utvecklades till ett av världens mest framgångsrika länder.

Kan det vara för att vi blev av med degenererat patrask? Det verkar så med tanke på att Trump kan driva med folk så ini helvete!

Bolsjevikerna slaktade miljontals ryssar. Idag är Ryssland det enda land som går framåt och ryska uppfinningar är bland de bästa i hela världen. Kanske det ändå råkade bli så att de som mördades av judepatrasket i Ryssland var värdelösa nollor?

Nu går det i alla fall bra för Ryssland!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar