lördag 5 augusti 2017

Nu ska folk få se hur en JUDE-lakej behandlas mot hur andra blir behandlade i Sions Rike Sverige!Anders Borgs fylleslag i skärgården förra veckan har nu lett till en polisanmälan. Det är ett stationsbefäl på Stockholmspolisen som säger till Aftonbladet att han upprättat en anmälan gällande flera brott. Fria Tider

Men det här ser ju bra ut. JUDE-lakejen ser ut att få samma slags straff som andra, så vari ligger problemet?

Vi får se längre ner vari problemet ligger.

Anders Borg är dock ännu inte officiellt misstänkt för något brott, utan det handlar om en mycket låg misstankegrad.

Det finns inte heller någon målsägande eller vittnen. Enligt Kristoffer Samsing handlar det i nuläget om ganska vaga uppgifter och polisen ska nu arbeta vidare med att forska få fram uppgifterna. Polisen uppmanar vittnen och eventuella offer att höra av sig. I annat fall kommer utredningen bli svår att driva framåt.

Gissa om det är någon av de andra JUDE-lakejerna som vågar säga något? Om någon vittnar om en som JUDEN har under sitt beskydd så kan han säga adjö till fortsatta uppdrag i Sions Rike framöver. Och hjälper inte det så kommer han att hotas till livet eller bli slaktad, så den som befinner sig under JUDENS vingar är skyddad!

Jämför nu med den här nyheten!Satte plastband runt asylboende – jagades av polisen i över ett år

Förra året satte någon ett plastband runt ett asylboende i Bohuslän som en symbolisk protest mot invandring. Men polisen tog fingeravtryck på bandet och efter mer än ett år och hjälp från Nationellt forensiskt centrum finns det nu en misstänkt gärningsperson.

71 procent av alla polisanmälda ärenden i Bohuslän läggs ner och endast drygt 10 procent går till åklagare.

De flesta våldtäktsfall i Sverige läggs också ner. I juni hade polisen lagt ner 1 886 ärenden, eller tretton om dagen.

Men den som sätter ett plastband runt ett asylboende som en symbolisk protest mot invandring bör akta sig. Då saknas det inte resurser. Fria Tider

Den som har gjort det här är alltså inte under JUDENS beskydd, medan våldtäktsmän, rånare, och mordbrännare står under JUDENS beskydd.

Så därför kommer aldrig JUDE-lakejen Borg att åka fast medan du kan komma att få ett onödigt hårt straff om du slänger ett kolapapper och det råkar hamna utanför papperskorgen.

Nåväl, låt polisen slösa på resurser riktigt ordentligt. Hjälp Motståndsrörelsen att sätta upp massor av band överallt. Banda in förrädarnas bilar, deras hem och överallt du finner lämpligt, men för skojs skull, ha handskar på dig.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar