torsdag 10 augusti 2017

Rösta på sossarna eller vad för skit som helstUndrar om det någonsin går upp för Fröken Åkesson att de väljare han attraherar ändå är sådana som röstar på vilka förrädare som helst i brist på kunskap.

Hur mycket kunskap har denne värdelöse tönt förmedlat till väljarna?

Noll (0), inget, nada, absolut ingenting!

... Och beviset ser vi här:Sverigedemokraterna backar med flera procentenheter och Socialdemokraterna går starkt framåt i den senaste mätningen från Demoskop/Expressen.

– En slutsats är att missnöjda väljare som gått till SD är beredda att gå tillbaka när de partier man sympatiserar med lever upp till de förväntningar man har, säger Anders Lindholm, vd på Demoskop, till Expressen. Fria Tider

Hela tiden har det varit ett nollsummespel som Fröken Åkesson bedrivit. Förmodligen beror det på att han är totalt dum i huvudet. Han hänger inte med. Han förstår inte den politik han blev satt att basa över, i kombination med längtan att bli rik.

Och rik har fanskapet blivit medan folket blir allt fattigare.

Tänk att det ska vara så svårt att förstå att de väljare som kommer till SD är sådana som inte har begripit skillnaden på de olika partierna. De har inte blivit upplysta, så, lätt fånget är också lätt förgånget. Men om man endast bryr sig om att bli rik kvittar det förstås om man för politik eller om man bara kråmar sig inför folk.

Men det här kanske kan bli en läxa för de Sverigedemokrater som ändå har fattat att något måste göras för att rädda Sverige, och då duger det inte att kåta upp sig på Fröken Åkesson, för i så fall kan man lika gärna gå på Pride-paraden och kåta upp sig på de äckeljönsar som uppträder där.

Att intressera sig för att rösta på något ”alternativ” i SIONS riksdag är inget annat än pervers pornografi, och nu får SD-anhängarna själva se att det hela bara varit ett spel för gallerierna hela tiden!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar