måndag 7 augusti 2017

Samhället kollapsar inom 30 år eftersom robotarna tar hälften av alla jobbCenterns Bondförnuft borttappat

Om 30 år har hälften av alla jobb försvunnit

Därför behöver globalisten Annie Lööf 30 miljoner invandrare till Slagfältet Sverige och Stureplan
--------------------------------------------

Vi har alla sett klassicka science fiction filmer där arméer av robotar skapas i syfte att ersätta tråkiga uppgifter men så blir de plötsligt medvetna, blir fientliga och utraderar den mänskliga rasen.  Sådär ja, vi har precis omarbetat manus från oräkneliga Hollywoodfilmer i en enda mening.

Och medan en liten fraktion av 'domedagspreppers' har arbetat under antagandet att en robot-apokalyps eller någon annan katastrofisk händelse skulle kunna utplåna den mänskliga rasen så väljer massorna i allmänhet att fortsätta sina liv i tron att sådana händelser inte är troligare än deras favoritsagor på Disney. 

Men, den förre Facebook direktören Antonio Garcia Martinez, säger att samhällsfaran med teknologiska framsteg är betydligt större än vad någon kan förstå. 

Martinez arbetade som projektledare för den sociala media-giganten i Silicon Valley men blev förskräckt av den obevekliga teknologiska marschen. Han uppskattar att maskinerna kommer att ha tagit halva mänsklighetens arbeten inom 30 år, och det blir gnistan till revolt och väpnad konflikt.  Så han slutade jobbet, flydde hemmet och lever nu i skogen norr om Seattle med ett gevär som skydd. Läs mer

*

Där kan han gott befinna sig med sina fantasier, medan vi andra får kavla upp ärmarna och ta strid, inte mot teknologin som alltid är på vår sida, men nu har äntligen möjlighetens fönster öppnat sig för revolution mot den globalistiska övermakten.

Tack vare industrirobotarna kommer kolonisatörerna att bli ursinniga på förrädarpacket som har lurat hit dem, vanligt folk får plötsligt upp ögonen för vilka förrädarsvin som sitter i SIONS riksdags porrbutik och hetsar upp folk att rösta på dem, så vi gör gemensam sak med kolonisatörerna, men anfaller från andra hållet, och den armé som globalisten Lööf och andra pappersdockor hade hoppats på, står inte längre på globalisternas sida.

Så JUDE-lakejer kan gärna oroa sig för den tekniska utvecklingen, för den tekniska utvecklingen har alltid stått på det godas sida medan det onda fått dra sig tillbaka, förra gången var det ångmaskinen som vände upp och ned på förtryckarnas värld, nu är det både internet och robotarna.

HELL SEGER!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar