lördag 5 augusti 2017

Se upp för JUDENS ökenreligioner!Sveriges kardinal Anders Arborelius öppnar i en intervju med TV4 för att gå med i Prideparaden. Under rätt omständigheter skulle det kunna ske, förklarar han.

Anders Arborelius har tidigare gjort sig känd som en förespråkare för mer massinvandring och kritiserat regeringen för sin striktare asylpolitik. Det är viktigt att ta emot så många främlingar som möjligt, ska han ha sagt i tysk radio enligt Signum. Denna kritik framför han också kort i intervjun med TV4. Fria Tider

... Och så undrar folk varför Asasamfundet växer i Sverige!

Här blir det ju helt uppenbart att JUDEN styr sina ökenreligioner som han haft så mycket arbete med att sprida över världen.

Kristendomen kom till Sverige med hugg och slag för tusen år sedan. Minst en tredjedel av de svenska männen blev ihjälslagna av påvens soldater som invaderade landet för att kristna oss hedningar.

500 år senare satte JUDENS ökenreligion igång häxbränningsprocesser mot våra kvinnor för att stuka Europas män, som hade en övermakt emot sig och inte kunde skydda sina kvinnor. (Jämför med dagens våldtäktsepidemi)

Efter ett trettio år långt krig fick vi en reformation som ledde till civilisationens uppgång och ett slut på plågandet av kvinnor, men nu ska samma plåga ta sin början igen, med hjälp av JUDENS katolicism.

Männen ska bibringas att bli perversa idioter som inte är bättre än ”grisar och hundar” (Talmud), därefter fortsätter JUDENS kvinnohat igen, ända tills det inte längre finns ett uns civilisation kvar.

Först då duger JUDEN till att härska över världens folk, precis som Talmud vill!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar