söndag 6 augusti 2017

Sions massmedia hjärntvättar folk att tro massinvandring är positivtFolk tycker det är synnerligen obehagligt med dessa rasfrämlingar, men SIONS massmedia och SIONS politiker förespråkar ännu mer massinvandring samtidigt som de påstår sig ha en lösning.

Det är lögn och bedrägeri från början till slut. Framför allt är våra flickor utsatta och idag är de livrädda för dessa rasfrämlingar. Men det enda som återstår är att rösta på SIONS partier, som leder till ännu mer massinvandring av psykopatiska våldtäktsmän.Åtta av tio tjejer känner sig otrygga när befinner sig utomhus i Uppsala. Det visar en ny undersökning från Region Uppsala, skriver UNT. Polis i staden menar att det är "invandrarkillar" som ger sig på flickorna. Fria Tider

Kan det vara så märkligt att just tjejerna i Uppsala är rädda, samtidigt som det pågår kampanjer från motståndare över hela landet om att minska koloniseringen och repatriera patrasket?

Nej, det beror bara på att i just Uppsala har det gjorts en lokal undersökning om detta.

Otryggheten har alltså ökat kraftigt.

Det visar en undersökning från Region Uppsala som besvarats av 3.900 ungdomar, skriver lokaltidningen UNT.

Det är med andra ord likadant över hela Sverige, och det hjälper inte att rösta, för detta röstningsförfarande vi idag har i SIONS rike Sverige, är inget annat än pornografi. Man förmås kåta upp sig på valrörelsen och hoppas på att det parti man har valt ut ska representera en.

Och efter valet får man en så fadd smak, inte bara i munnen utan i hela kroppen, för man känner sig lurad, precis på samma sätt som när unga killar lockas till att runka ur sig efter bilder på sexiga tjejer. Man känner omedvetet på sig att man har kränkt sig själv av denna onaturliga akt.

Lika onaturligt är det att hetsa upp sig på en valrörelse mellan SIONS partier, för att sedan rösta på något av dessa och bli lurad. Det är PRECIS lika kränkande och onaturligt!

Satsa istället på att ägna dig åt utomparlamentarisk aktivitet. Själv bloggar jag, men man kan ju också skriva ut artiklar från Fria Tider och dela ut som flygblad. Detta medför förstås en risk att bli påhoppad, så om man vill kanske man kan ta kontakt med Motståndsrörelsen och hjälpa dem, utan att behöva bli medlem för det.

Man kan ju också skicka länkar på artiklarna från Fria Tider på sociala medier. Man kan göra mycket på ett utomparlamentariskt sätt, för det första vi MÅSTE göra är att väcka upp folk så att de slutar rösta på SIONS partier, som man ju legitimerar på det sättet.

När tillräckligt många människor inser vad saker och ting handlar om så kan inte längre SIONS parter anses vara legitima hos folket och då får vi en situation som är ohållbar för SIONS makt, och därmed börjar så sakta en demokratisering äga rum, precis på samma sätt som när haren återvänder i sina egna fotspår.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar