onsdag 9 augusti 2017

”Trump är oskyldig, han kan inte rå för vad som händer i världen”Kanske hans gloria har hamnat lite på sned, men det är andra som har tillfogat honom det dåliga ryktet

Är det i själva verket judar som gnäller om Trumps oskuld eller är det efterblivna nollor som ingenting begriper?

HAN ÄR JU FÖR FAN PRESIDENT ÖVER STORA SATAN!!!USA:s president Donald Trump varnade på tisdagen Nordkorea för att fortsätta hota USA. Om landet inte taggar ned retoriken kommer de att utplånas militärt, var budskapet.

– Nordkorea gör bäst i att inte hota USA mer. De kommer att bemötas med eld och ursinne av ett slag som världen aldrig tidigare skådat, sa Trump under en pressträff på en av sina golfklubbar. Fria Tider

Trump har umgåtts så intimt med JUDEN under hela hans liv så han tänker och handlar likadant som en jude. Det var därför hans valkampanj var så ”nationalistisk”, för JUDEN kan förställa sig till precis vad som helst bara det tjänar hans syften. Så idag är Trump ledare för Stora Satan, och som sådan anser han att supermakten har rätt att lägga sig i andra länders inre angelägenheter.

Den mest hotfulla makten i hela världen, som i folkmun fått namnet Stora Satan, hotar hela världen och lägger sig i andra länders inre angelägenheter, och gör de inte exakt vad Stora Satan vill så hotar JUDE-lakejen Trump att förstöra livet för hela dess folk, samt näraliggande länder tillika.

Det är inte bara folket i Nordkorea som är livrädda för vad Stora Satan kan ta sig till, även folket i Sydkorea bävar, för om Stora Satan anfaller Nordkorea så kommer det att hagla bomber även över Sydkorea, något som varken Kina eller Ryssland ser positivt på, och därmed är även Du och Jag hotade, för ett världskrig slår mot hela världen, och speciellt ett tredje världskrig, tack vara Fröken jävla skitstövel Åkesson, som kunnat förhindra värdlandsavtalet med Nato, men gav fan i det!

Så lika väl som det faktiskt är fullständiga idioter som säger att Trump är oskyldig så är det samma slags degenererade sophögar som också säger att snälla lilla Fröken Åkesson är oskyldig. Samtliga pervon som går i JUDENS ledband är kräk, vidriga helvetes kräk, vars föräldrar borde ha steriliserats för länge sedan, eftersom de inte kan se skillnad på folk och pajasar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar