onsdag 11 oktober 2017

FörtjänsterTill My Gillberg, mp

Angående artikeln i sydsvenskan om dig och ditt s k jourhem för barn så hade det också varit intressant och få veta  hur mycket du tjänar på att "ställa upp" som s k jourmamma. Förmodar att du som alla andra som "ställer upp" på liknande sätt inte enbart gör det av ideella skäl.

Den ensamkommande flyktingen Karem Zaghnout som numera tydligen bor hos dig och hyr rum ser inte precis ut som att vara något barn. Precis som dom flesta andra som utger sig för att vara ensamkommande barn så är han nog snarare en vuxen man och har troligtvis varit det sedan några år tillbaka och det redan den dagen då han kom hit från Syrien.

Han säger i artikeln att han ser dig som sin mamma men jag tycker nog att han för länge sedan har passerat det stadiet att han i en kvinna enbart ser en mor. Vuxna män brukar se något helt annat i en ganska attraktiv kvinna i 60-års åldern än en mor.

Som sagt, att öppna upp sitt hem för s k ensamkommande barn samt att vara s k god man för dessa är ju en mycket lukrativ affär så det hade varit intressant hur mycket du har tjänat på denna verksamhet. Det finns ju personer som har sagt upp sig från välbetalda jobb och sedan på heltid blivit god man för ensamkommande med inkomster på uppemot 100 000 kr i månaden.

M V H
Sandor Herold, Malmö

***Bäste Sandor Herold,

Det är nog inte alldeles säkert att den “attraktiva kvinnan” (sic) My Gillberg också tar ut erkänslor i form av pengar.


Skulle hon mot förmodan – sin attraktivitet till trots – vara “singel”, så är kanske en karl i huset belöning nog..?

“Feministisk kamp karaktär, jag är en röd strumpa som fungerar som blå slampa”.


//Kenneth Sandberg


PS: För det är väl inte så att hon håller på med egenutbildning för uppdraget som Sysav-ordförande, med tanke på hur hon tydligen inte tidigare haft några kunskaper om hur sopor ska hanteras..?


“My Gillberg (MP) från Malmö blir ny ordförande i Sysav. Hon kommer helt utan sopkunskaper till ett avfallsbolag i full gungning”.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar