onsdag 11 oktober 2017

Massinvandringen och överbefolkning leder till dessa desperata ”lösningar”Årligen dumpas miljontals ton fågelfjädrar från slakterier. I framtiden kanske vi istället kan tillvarata proteinet i fjädrarna och äta upp dem, hoppas forskare. Fria Tider

Dessa ”forskare” hoppas med andra ord på att vi ska degenerera till menlösa djur. Varför ska vi annars börja äta avfall?

Det här är ytterligare en del av folkmordspolitiken som förrädare och förlästa stollar ägnar sig åt. De forskar på hur människan ska bli en total odugling som inte ens har vett att värdera normal matkultur.

Det började med att förrädarna (((S))) började avveckla jordbruket på 60-talet och som har låtit det fortsätta i allt högre takt fram till våra dagar.

Vi är inte längre självförsörjande och det betyder att fientlig makt lätt kan stänga av vår matförsörjning så att vi svälter ihjäl. I dagsläget kan svenskt jordbruk bara försörja högst 7 miljoner människor... i ett land som för närvarande har 10 miljoner!

Istället för att minska befolkningen och börja återta förlorade jordbruk ägnar sig förrädarna åt massinvandring för att göra det möjligt för folk att acceptera fjädrar och annat avfall som mat. Just det som eländiga kräk till ”forskare” hoppas på.

Istället måste vi börja tänka på befolkningsminskning i vårt land så att vi har möjlighet att vara självförsörjande. Vi måste börja med att sterilisera oönskade individer såsom utlänningar som säger sig vägra lämna landet. Inför alternativet med sterilisering kommer dessa utlänningar att lämna landet utan problem. Sedan går vi vidare med att sterilisera alla fängelsekunder och alla sjuka och efterblivna element så har vi säkert minskat befolkningen med tre miljoner.

Själv tycker jag att exemplet med fjädrarna är tillräckligt omskakande, men för att bli ännu tydligare publicerar jag återigen den här videon som tydligt visar problemet med överbefolkningen i världen.
1 kommentar:

  1. Jag tänker vare sig äta insekter eller fjädrar vid en kris. Då går jag ut och jagar eller gillrar fällor för rasfrämlingar. Hellre en apmutant till middag än undermålig skit. På så sätt kan man förena nytta med nöje eller slå två flugor i en smäll. Bli mätt samtidigt som man minskar populationen av rasfrämlingar.

    SvaraRadera