torsdag 12 oktober 2017

Ytterligare bevis för den svenska folkmordspolitiken mot det egna folketIstället för riktade bidrag till unga svenskar ger man bort våra pengar till rasfrämlingar som på det sättet lockas till Sverige för att bli en ny överklass över svenskarna.Svenska ambassader lockar araber – med skyhöga bidrag

Hemsidorna tillhörande Sveriges ambassader i olika arabländer är fulla med detaljerad information om hur mycket bidrag man kan få om man tar sig till det skandinaviska landet. Detta är problematiskt, enligt PM Nilsson, politiskt redaktör på Dagens Industri.

Det framgår bland annat att Sverige erbjuder en "väldigt lång föräldraledighet" och att barnbidrag utgår med 1.050 kronor per barn plus flerbarnstillägg.

”Så, en familj med sex barn får inte bara 6.300 SEK extra varje månad utan också ett tillägg på 4.114 per månad bara för att de har sex barn”, lyder glädjebudskapet.

Vidare blir den arabiske läsaren upplyst om att Sverige erbjuder ”gratis skola”, ”gratis sjukvård”, ”gratis kollektivtrafik med barnvagn” och sjukersättning med 80 procent av lönen upp till 27.800 kronor – allt på de svenska skattebetalarnas bekostnad. Fria Tider

Dessutom får rasfrämlingarna en advokat betald av skattepengar, som hjälper dessa främlingar att etablera sig här som bidragsparasiter. Kom ihåg att Sverige har ambassader över hela världen där denna propaganda når ut. Vi ser att den svenska regimen för ett utrotningskrig mot sitt eget folk.

Danska ambassader informerar till exempel absolut inte om sitt välfärdssystem, däremot att man ska betala skatt och göra militärtjänst. Bara en sån sak", skriver Nilsson.

Nu blir det ganska tydligt varför förrädarpacket i riksdagen vill förbjuda Motståndsrörelsen, för de motsätter sig invandring av rasfrämlingar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar