måndag 23 april 2018

Angående Alternativ för Sverige och Sverigedemokraterna


Till Europaparlamentarikern Soraya Post (FI)


Hej,

I din debattartikel från nedanstående länk föreslår du ett förbud mot Sverigedemokraterna och Alternativ för Sverige. Du är en antidemokratisk politiker som vill att partier som bland annat kritiserar massinvandring och mångkultur ska förbjudas. Vad anser du om till exempel islamistiska och kommunistiska partier? Ska de få finnas? Kanske ska manshatande feminister som FI förbjudas?

I artikeln skriver du:
"De grupper som framför allt är utsatta är migranter, muslimer, mörkhyade personer och romer. Antisemitiskt hat kvarstår också som ett problem i Sverige. Dessutom inträffar fortfarande fall av rasistiskt våld i landet".

Varför nämner du inte att också vita etniska svenskar utsätts för rasism av invandrare? Ta till exempel de rasistiska gruppvåldtäkterna i Sverige där förövarna kommer från vissa kulturer med en mycket snedvriden kvinnosyn och där offren är svenska kvinnor. Varför skriver du inte om det i din artikel? Varför nämner du inte att antisemitismen kommer från muslimska extremister? Dessa problem kommer inte att minska med FI:s mycket extrema migrationspolitik där ni förespråkar en fri och okontrollerad massinvandring till Sverige, att illegala invandrare ska beviljas amnesti och att kriminella invandrare inte ska utvisas från Sverige.

En av de viktiga punkterna för mig med det kommande riksdagsvalet den 9 september är att FI inte kommer in i riksdagen. Det håller jag tummarna för.


Paul Nilsson 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar