måndag 9 april 2018

Dumma blondiner eller kryptonazister?


Jag vet inte vart uttrycket kommer ifrån, men vissa blondiner gör tydligen allt för att framstå som dumma. Det gör den här också till viss grad, tills man upptäcker att hon utkämpar en inre strid.Den här blondinen heter Lena Holfve och hon har en blogg som hon skriver i. Man kan ju tycka att när man har en blogg så kan man vara lite eftertänksam när man skriver, särskilt som man också är författare.

Lena Margareta Holfve, född 8 mars 1953 i Brännkyrka, Stockholm, är en svensk författare. Hon var sommarvärd 28 juni 1988. Lena Holfve var en av regeringens ambassadörer för kvinnors företagande under 2009-2010. Wikipedia

Men det är inte fallet med Lena Holfve, för i sin blogg finns bara en massa insinuationer utan någon som helst substans eller några förklarande argument, det är bara påståenden. Därefter klarnar hon allt mer, visar det sig.

Feminismen av idag är snarlik nazismen, förmodligen därför att det är samma människor som har dragit igång båda, och byter du ut ordet ”män” mot ordet ”judar” ser du snart likheten. Lena Holfve

Feminismen skapades av judens kommunistiska rörelse. Klass mot klass och jämlikhet mellan könen hör ihop. Idag är jämlikheten sådan att många inte ens vet vilket kön de tillhör. Man kan ha hur många kön man vill enligt feminismen, eller även identifiera sig som djur. Gudrun Schyman menade att alla män var talibaner. Hittar man något liknande hos ”nazister”?

Nationalsocialismen är ju raka motsatsen. Den framhåller naturen och ekologin som rättesnöre, och då är det skillnad mellan könen, där kvinnor styrs av sina kvinnliga hormoner och män av sina manliga hormoner. Dessutom vill nationalsocialismen ha folkgemenskap istället för klass mot klass, med andra ord klassamarbete istället för klasstrider.

Om nu Lena Holfve är emot dagens feminism kan man undra om hon egentligen själv är någon slags smygnazist, eftersom hon tar kamp mot feminismen?

Det finns ingen som helst kraft i ledarskikten, service är raderad, folk glor i sina mobiler och få är närvarande och resursrikedomen har bytts ut mot fattigpensionärer som blir hemlösa och vi anses vara näst fattigast i hela väst.

När ”alla” ser ett direkt samband mellan feminism, och det faktum att vi saknar skydd, styrka o.s.v. då ryker denna ideologi all världens väg.

Vi ska undersöka saken här i bloggen i nån vecka, och via videos kommer du att få möta kvinnor som inte är helt marinerade i propaganda.

Jättebra! Man kan ju också hoppas hitta kvinnor som inte alls är marinerade i denna judepropaganda, så det vore bra om också Lena Holfve bytte ut ”män” mot ”judar”, så vaknar hon till desto bättre.

Bloggen slutar med några videor där före detta feminister tar avstånd från feminismen, och i det fall det är samma sorts människor som har dragit igång båda (feminism och nazism) så kan vi se fram emot mängder av kvinnliga nazister snart?
Som jag brukar säga: Feminismen är ett kvinnoförakt som tar sig uttryck i manshat!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar