söndag 29 april 2018

Falsk valpropaganda från AFS


Alternativ för Sverige kommer aldrig ha någon så kallad integrationspolitik. Om invandrare inte kan integrera sig själva i Sverige så ska de få en "enkelbiljett hem" i stället. Det klargör nu partiledaren Gustav Kasselstrand. Enligt partiet är "mångkulturen" en omöjlighet och ett brutalt misslyckande. Fria Tider

Det falska består av:

1. inkonsekvensen i resonemanget

2. En omöjlig kostnad

För det första slår Kasselstrand fast att mångkulturen är omöjlig och det är därför rasfrämlingarna ska åka hem. För det andra tror han att de invandrare som kom efter år 2000 är svårare att integrera. Han säger Om invandrare inte kan integrera sig själva i Sverige så ska de få en "enkelbiljett hem" i stället. Det innebär att andra- och tredje generationens invandrare skulle vara integrerade nu, de som till och med är värre än sina föräldrar och farföräldrar att begå brott.

Jämför det här med Motståndsrörelsens program, där de vill skicka hem alla från 1975:

Sedan 1975 har till Norden fientliga krafter medvetet sanktionerat en invandring utan hänsyn till de nordiska folkens kulturella och rasliga överlevnad. 1975 var året då beslut togs om att göra Sverige mångkulturellt, utan folkligt stöd, som ett resultat av omfattande lobbyverksamhet, maskerad som debatt, i judiskt ägda medier i Sverige. Nordfront

Från 1975 till år 2000 har det gått 25 år, och det har skapat demografiska problem för vår ras. Svenska folket håller på att utrotas och kommer fortsatt att utrotas om man inte tar bort även de som kommit från 1975, som Motståndsrörelsen vill.

Man kan fundera varför AFS över huvud taget vill repatriera folk. Vad har de för grunder till det? För det kan ju inte vara ett demografiskt problem för AFS eftersom de tydligen är för öppen svenskhet, annars hade de ju velat repatriera samtliga rasfrämlingar.

Med andra ord ser vi att AFS i grund och botten har samma program som SD. Skillnaden är bara att de konservativt vill bromsa folkmordet på svenska folket lite mer så att folk utrotas utan att försöka göra revolution för att slippa folkmordet. Svenska folket kommer ändå att bytas ut mot negrer och araber, men på längre sikt. Det innebär att man kokar grodan sakta.

Det ironiska är att Kasselstrand har en podd som just heter ”Den kokta grodan”, så han bör ju veta hur det blir när man drar ut på det slutliga mordet.

Sedan kommer vi till den omöjliga kostnaden, som var den andra anledningen till att det här programmet är en del av fiendens folkmordspolitik.

Kasselstrand hade ju lovat rasfrämlingarna livstids bidrag, oavsett de bor i Sverige eller inte. Det innebär en så stor kostnad för svenska folket så vi inte kan bära den kostnaden. Här skiljer sig inte Kasselstrand från Reinfeldt, som ville förstöra den svenska välfärden genom massinvandring. Kasselstrand vill förstöra den svenska välfärden genom att lova invällarna höga bidrag livet ut, oavsett de bor i Sverige eller inte. Med andra ord blir det samma kostnad för svenska skattebetalare, oavsett om invällarna bor här eller inte.

Idag har vi fattigpensionärer som måste välja mellan mat eller medicin. Det finns inte BB på sina håll i Sverige så det räcker, mindre skolor läggs ner i brist på resurser och Sverige börjar allt mer att likna ett u-land, och den fattigdomen konserverar Kasselstrand genom fortsatta höga bidrag till parasiterna, även sedan de flyttat tillbaka. Han vill med andra ord koka grodan ännu saktare så att folk hinner vänja sig.

Det här är med andra ord en lika usel folkmordspolitik som Reinfeldt hade, men med en annan maskering!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar