torsdag 5 april 2018

Jag infann mig aldrig...


Jag hade ju blivit kallad till sinnesundersökning för mitt bloggande, eller personutredning som det också kallas, men jag infann mig aldrig.

Så den som skulle rota i mitt inre, Cecilia Devell, ringde upp mig och försökte uppmana mig att komma. Men då jag sa att jag inte är kriminell eller ens har dömts för något brott påstod hon att det inte handlar om det. Hon vill helt enkelt ge mig stöd, ifall jag åker fast.

Snällt av henne. Men lögnaktigt!



Det här kan man läsa på kriminalvårdens hemsida:

Ibland kan åklagaren vilja ha en personutredning innan en person är åtalad om personen har erkänt brottet eller om det finns starka skäl att tro att personen har gjort brottet.

Nu har jag inte erkänt något brott över huvud taget. Jag har i polisförhör erkänt att det här är min blogg och att det som står skrivet där troligtvis kan vara jag som har skrivit det. Men jag erkänner inte den löjliga lagen om Hets Mot Folkgrupps giltighet. Den bryter mot grundlagen och den bryter mot internationell folkrätt och den är endast ett kriminellt verktyg för att utföra folkmord på det egna folket.

Då är det helt klart att om jag hade besökt frivården för att de skulle börja rota i min bakgrund så hade det varit detsamma som att erkänna att jag har begått ett brott, vilket jag inte har gjort.

Visst är jag emot massinvandring, men det är inget brott att vara emot massinvandring. Det är heller inget brott att vara emot folkmord heller. Men förrädarna har gjort det till ett brott att förklara varför man är emot massinvandring.

Det anser den här regimen vara så allvarligt att upplysa folk om varför det är fel med massinvandring så att man riskerar fängelse, annars hade jag inte blivit kallad till sinnesundersökning.

Frivården gör en personutredning nästan varje gång som en person är åtalad för ett brott och straffet för brottet kan bli fängelse.

Här är det tydligt och klart att det kriminelle åklagaraset vill ha mig inburad för att jag har en blogg som är emot massinvandring, och om det inte går att få in mig i ett fängelse så får sinnesjukhus duga, kanske även med permissioner.

Din familjemedlem blir kallad till personutredning

Din familjemedlem får ett brev om att han eller hon är kallad till en personutredning. Det är bra om han eller hon tar med sig telefonnummer eller adresser till personer som kan berätta om hans eller hennes liv, till exempel arbetsgivare, släktingar eller vänner.

Frivården vill prata med de personerna för att kontrollera att det som din familjemedlem säger om sitt liv är sant.

Eftersom vi befinner oss i ett inbördeskrig nu (än så länge på lågintensiv nivå) så kan det ju vara så att familjemedlem, som de kallar det, är just den fiende som från början har polisanmält min blogg. Jag har stark misstanke om det. Jag antar nämligen att slöddret som i omgångar smugit hem till mig på nätterna och vandaliserat mitt torp är samme förövare som också har polisanmält bloggen, och som frivården kallar för familjemedlem, trots att jag inte har någon kontakt med honom.

Och ett sådant helvetesslödder ska frivården använda sig av för att sätta fast mig och kanske till och med bli ”God man” för mig när myndigheterna beslutar att omyndigförklara mig.

Kom nu ihåg att det INTE ENDAST är jag som blir utsatt för folkmordsregimens repressalier. Varenda bloggare kan råka ut för det här. Sedan går de på varenda redaktör för den alternativa pressen. Tänk bara på hur många det är som har åtalats för hets mot folkgrupp för en kommentar på facebook.




Ajaj, skriv inget om det här, annars kanske du hamnar på sinnessjukhus eller i fängelse, särskilt om du berättar om VARFÖR sånt här händer!


3 kommentarer:


 1. Modigt att gå imot o att fortsätta upplysa svenska folket om hur det står till med sverige ,,, detta med att du tar upp att det är judar som ligger bakom mycket elände börjar ge avtryck på hela nätet ,,, därför ska bla bonnier ta bort såna sidor ,,, jag frågar mej varför inte bonniers kan föra en debatt o bevisa motsatsen ,,,,
  Varför får inte folk säga att man vill ha en utredning om förintelsen ? Det skulle ju vara en skitsak med dagens teknik att bevisa att den ägt rum ,,, nääää , då förbjuder man folk att visa filmer om motsatsen ,,, allt det där gör att man tvivlar på förintelsen ,,

  Att de som sitter o kontrollerar media , o som vi alla vet ljuger eller inte skriver o eländen i världen är judar , gör ju inte saken bättre
  Men det är viktigt att förstå att alla judar inte är onda , men dom som har makten är ofta judar o dom vill oss inte väl , så mycket har jag förstått

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att Bonnier beter sig son´m de gör är samma sak som att erkänna att dom faktiskt begår folkmord. En daG snart kan dom bli fina lampskärmar. Det är nog det enda dom duger till.

   Radera
 2. Du har många bakom dig i den stora tysta massan!

  SvaraRadera