lördag 28 april 2018

Juden försöker skapa ny migrantvåg från Afrika


Den islamistiska terrorgruppen IS försöker skapa en ny migrantvåg som till Europa. Det varnar nu David Beasley, chef för FN:s Världslivsmedelsprogram, för, rapporterar The Guardian. Syftet är att infiltrera vågen av invandrare samt att skapa ännu mer problem och kaos i europeiska länder. Fria Tider

Det är inte värt för The Gardian att direkt säga att gangsterstaten Israel försöker skapa denna migrantvåg. Istället skapar juden en terrorgrupp att skylla på. Idag är det bevisat att IS är skapat av juden efter att IS bad Israel om ursäkt för att ha råkat skjuta mot ett israeliskt förband.

Enligt David Beasley samarbetar Islamiska Staten med terrorgrupper som Boko Haram och al-Qaida för att dela upp territorium och resurser i Afrika samt för att destabilisera områden så att en ny enorm våg av migranter till Europa skapas, där invandrarna i sin tur ska infiltrera och orsaka ännu mer kaos. Det handlar om hundratals miljoner människor.

Nu är det inte i första hand dessa terrorgrupper vi ska oroa oss för, det är istället judelakejerna i Väst som är värre fiender till Europas alla folk. Det är Terrorsekten Nato i samarbete med Stora Satan, Frankrike och England som är det stora hotet, för om vi inte hade förrädare ibland oss så hade inte några efterblivna små terrorgrupper i Afrika kunnat orsaka några problem för oss.

Svenska ambassader sprider propaganda över Tredje världen om vilka förmåner folk får om de tar sig hit. Macron tar Trump i Arslet för att kåta upp honom på att totalförstöra Syrien så att det ska bli en del av Israel. Nato har bombat sönder Balkan och Libyen, och över hela världen för juden krig. USA är ett judiskt imperium idag, och det juden vill det gör USA.

Men för alla del, säg att det är muhammedanerna som bildat IS och som är vårt stora hot. Det blir som ett draperi framför ett stort skyltfönster mot världen. Dra undan det draperiet så ser ni vilken den verkliga fienden är. Det är precis samma fiende som ynkligt gnäller och gnyr om hur förfärligt illa hans folk behandlades av Hitler och som utmålar sig som stackars svältande små oskyldiga varelser som hela tiden förföljs av de elaka arierna.

LögnenSanningen
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar