söndag 22 april 2018

Judens ”oro”


Det finns mörka krafter som försöker ta över Sverige. Det förklarade Liberalernas ledare Jan Björklund under partiets riksmöte på lördagen, uppger TT. Enligt L-ledaren befinner sig världen i ett krig om värderingar som liberalismen måste vinna. Fria Tider

Att judar inte kan skilja på ljus och mörker blir tydligt när juden Björklund påstår att det stundar mörka tider, och då menar han inte den ljusskygga diaspora han själv tillhör, eller de mörka krafter som finns inom varje riksdagsparti, som i sig fungerar som åtta stycken frimurarloger, där deras ideologi ska hållas i total mörker för folket.

Han menar att bland annat internet, som sprider ljus över olika frågor folk kan ha, samt de alternativa nyhetskanalerna som dyker upp och sprider ljus.

När det gäller judar ska man ha som tumregel att de menar precis tvärtemot vad de säger.

Liberalernas valstrategi blir nu att lyfta fram den liberala ideologin samt att utmåla partiet som den starkaste kraften mot "extremism".

När en jude säger det så betyder det att det är just liberalismen som är extremistisk, i övrigt är alla åtta frimurarpartier liberala, så man behöver inte ta så allvarligt på att just rösta på Björklunds parti, så det är bara ett spel för gallerierna. Och skulle Liberalerna åka ur riksdagen så får juden Björklund automatiskt ett toppjobb med massor av pengar att stoppa i fickan, dels för att han är jude och dels som tack för alla lögner han har hävt ur sig genom åren.

Enligt Björklund är det "medmänsklighet" som ska leda partiet framåt.

– Men friheten och medmänskligheten utmanas nu av mörka krafter, sade Jan Björlund och varnade för Sverigedemokraternas framfart.

Judar är en avsiktligt framavlad parasitras, därför är de experter på att dölja sanningen för folk. Tänk på alla andra parasiter i naturen. Om de inte hade varit experter på sin sak så hade det inte funnits några parasiter över huvud taget, eftersom de strävar att ta död på värdkroppen, så parasiter måste vara experter.

Den "medmänsklighet" som parasiten babblar om, betyder inte medmänsklighet inom vårt folk, utan det betyder att vi i tårögt medlidande ska ta emot hela världens samlade parasithopar av diverse raser så att vårt eget folk går under.

Nästa judiska genidrag är att utmåla det sionistiska SD som de ”mörka” krafter som vill bekämpa den judestyrda liberalismen. Hur trovärdigt är det?SD gör precis allt som Israel vill. De till och med skröt om det på sin valvaka 2014, där Israels flagga är tio gånger större än den svenska.

Men för att inte folk ska gå över till Motståndsrörelsen måste Sions riksdag ha något som ser ut som en opposition, men som kontrolleras av juden, så det är helt ofarligt för juden att hetsa mot ett sionistiskt parti. Det är bara att titta på hur judens argumentering mot den sionistiske Trump ledde till att än idag finns det nationella i Amerika som tror att Trump vill dem väl. Trots hans rent bögaktiga beteende gentemot världens värsta sionistledare.Trump sitter nu på makten och hotar hela världen, och gör allt han kan för att provocera fram ett tredje världskrig, som enligt hans förhoppningar ska leda till att Israel får större territorium än självaste USA! Trumps metod är att vara tvetydig.

Vad Fröken Åkesson lovar är något liknande. Han säger sig vara emot massinvandring men ökar samtidigt kvoterna som ska komma hit och parasitera, dessutom öppnar han för arbetskraftsinvandring till arbetslöshetens Sverige, precis som Reinfeldt gjorde på sin tid. Han lade ner sin röst när det gällde värdlandsavtalet med terroristmakten Nato, vilket är ett jättehot mot Sverige om Ryssland i prevention skulle bomba Gotland för att slippa ha Nato i närheten av Moskva.

Skulle SD vara ett hot mot judens liberala Israeldyrkan?

Sanningen är den att SD vill byta ut den svenska befolkningen mot araber och negrer, precis som juden Björklund vill!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar