fredag 13 april 2018

Judens sataniska planer


Twin Towers i New York ägdes av en jude, men denne jude var inte vilken jude som helst, det var en sionistisk jude, så han hade stora planer med sina torn.

Till att börja med är det alldeles oerhört att Manhattan World Trade Center ska ägas av en jude, med tanke på vad judarna har gjort mot hela Europa i många hundratals år. Varför kunde inte amerikanska staten ha ägt dessa byggnader istället, med tanke på vad de användes till?

Larry Silverstein heter juden som ägde byggnaderna, och så här ser kräket ut:Det han gjorde var grovt kriminellt. Han lät riva byggnaderna med 6 000 människor fortfarande i, med hjälp av dynamit. Han hade förberett den här rivningen i månader och när man ser byggnaderna rasa ihop så är det en så kallad kontrollerad rivning. De sjönk ihop som grushögar.

Om flygplan fått tornen att rasa så skulle de ha fallit sidledes och inte rakt ner och bilda en grushög, så det är uppenbart att byggnaderna sprängdes med dynamit!

Varför i helvete skulle han göra så för?

Därför att han är en jude, helt enkelt. Det finns inprogrammerat i generna på honom att vara grovt kriminell, eftersom alla grovt kriminella judar får hjälp av sin diaspora och deras synagoga. De blir framgångsrika och högt ärade av deras rabbiner eftersom de fullföljer Talmud, och därför räknas de som de mest rättfärdiga judar som finns och de får många barn, medan mindre kriminella judar anses mindervärdiga av diasporan med synagogan i toppen och riskerar att kastas ut ur judesamfundet som icke-renläriga. På det sättet är judarna en framavlad parasitras!

Enligt Talmud ska judarna äga hela världen och vi andra ska vara deras slavar, eller boskap rentutav, vilket innebär ren kannibalism.

Men juden behöver göra en sak i taget eftersom världen är så stor, så till att börja med erövrade de med hjälp av de imperialistiska länderna, Storbritannien och USA, Palestina, vars folk som de senare började förslava och avrätta och tränga ut ur sitt land. Därefter vill juden ha ett stor-Israel, som syns på bilden ovan. Då gäller det att lura folk att tro på en massa sagor från juden så att han kan få de krig han behöver för att erövra största delen av Mellanöstern.

Det gäller att reta upp det amerikanska folket mot arabvärlden, och att påstå att araberna fick Manhattan World Trade Center att rasa skulle vara skäl nog. Och de generaler i Nato som går judens ärenden har ingen aning om vart deras order kommer ifrån, vilket bevittnades av Wesley Clark:
Wesley Kanne Clark, Sr., född 23 december 1944 i Chicago i Illinois, är en amerikansk pensionerad fyrstjärnig general som var Natos SACEUR samt militärbefälhavare för United States European Command från 1997 till 2000. Wikipedia

Idag är det helt tydligt att det är fel sida som vann andra världskriget. Juden vann! Sedan dess har det varit krig i världen varenda dag för att erövra världsmakten till parasiten.
Men något gick snett. De judar som gjort statskupp i Ryssland och skapade Sovjetunionen misslyckades med att behålla makten där, så Ryssland är det enda land som kan hota judens världsherravälde, och boskapen som juden vill ha blev bara valboskap... hittills!

Än så länge kan juden inte börja kalasa på oss. De får nöja sig med kakor som liknar likdelar och som de vid festliga tillfällen tar fram och äter av. Men hade inte Ryssland frigjort sig från judens makt hade det kunnat bli välhängda människor på judens middagsbord.Det förbannade partasket gnäller om att 6 miljoner judar dödades i tyska koncentrationsläger. Och juden behöver inga bevis, han kräver att vi ska tro honom, hur löjliga dessa sagor än är. De berättar om att judar har gjorts om till lampskärmar, tvålar och liknande, och att i koncentrationslägren uppstod med jämna mellanrum gejsrar av blod som sprutade rakt upp.

Men hur det gick till i judens Gulag-arkipelag under sovjettiden håller juden tyst om, eller Holodomor i Ukraina, där hela det ukrainska folket skulle svältas ihjäl av de judiska bolsjevikerna, allt för att uppfylla Talmud. Detta skedde under andra världskriget, av den (((sidan))) som till sist vann kriget.

Idag berättar juden sagor om att Asad i Syrien skulle ha gasat sin egen befolkning. Lika urdumt som sagorna om koncentrationslägren. Inte heller här ska det behövas några bevis, det räcker med att juden säger det så ska vi tro honom.

Skulle detta vara RÄTT sida som vann? Se bara på den svenska folkmordspolitiken idag! Och tänk på de genomskinliga lögnerna för att genomföra den.

Var det rätt sida som vann?  
1 kommentar:

  1. Det är kräk som Silverstein som borde sinnesundersökas och inte Percy. Kräket tog dessutom ut en fet försäkring på skraporna bara dagar innan rivningen. Kräket och hans två barn uteblev dessutom från sina arbeten den 11:e september. Helt uppenbart att kräken visste vad som skulle hända. Sedan har vi dom dansande israelerna och den israeliska teatergruppen som inhystes i ena skrapan.

    SvaraRadera