tisdag 10 april 2018

Klena töntiga snutar(?)


Ett hundratal personer, varav många medelålders kvinnor, samlades för att protestera när en grupp så kallade flyktingbarn idag skulle utvisas till Afghanistan. Enligt uppgift utvisas endast fem av de 27 afghanerna enligt planerna. Fria Tider

Polisen skämmer ut sig varje gång de ska göra något. När det gäller att slå ner kärringjävlar som saboterar vårt land så vågar de inte och förblir passiva.

Men när det gäller att stoppa en laglig demonstration så tar de till hårdhandskarna.

Galna feminister kan gärna åka på en hjärnskakning så att de förstår allvaret, men de får gärna ha olagliga demonstrationer enligt polisen, och stoppa beslutade utvisningar. Det verkar som om polisen resonerar som så, att den här demonstrationen är olaglig, därför ska de få hållas, men fan ta dem som ansöker om en laglig demonstration!Nu har det naturligtvis aldrig varit politikernas mening att de importerade afghanerna skulle utvisas. De har ju lagt ner tid och pengar på att ta hit dem. Men de har sett opinionen så de måste försöka spela lite teater för folk så att det ser ut som om det var utvisning på gång.

Varför misshandlar annars polisen fredliga demonstranter som protesterar mot massinvandringen?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar