måndag 30 april 2018

Koreanska samtal är en katastrof för USA:s krigsindustri


Den tidigare så glade clownen har kommit till eftertankens kranka blekhet. Det är inte så att han gärna vill se Nord- och Sydkorea förenas, som Sydkoreas debile utrikesminister trodde.

USAs krigsindustri är det allra största komplexet i USA och de bara måste tillverka vapen och ammunition att sälja så att juden blir allt rikare.

 USA:s fem största så kallade försvarsentreprenörer förlorade cirka 10,2 miljarder dollar av sitt värde bara under fredagen. Det motsvarar knappt 89 miljarder kronor.

Lockheed Martin föll 2,5 procent, Northrop Grumman med 3,4 procent, General Dynamics med 3,8 procent Raytheon med 3,6 procent och Boeing med 1 procent, skriver Fortune. Fria Tider

Vad man kan utläsa ur det här är att USA kommer att göra allt de kan för att splittra mellan Nord- och Sydkorea. Ett sätt är kanske att muta Sydkoreas utrikesminister att ytterligare berömma Trump och hitta på elakheter om Nordkorea så att fredssamtalen saboteras, för om det inte blir krig i världen går USA i konkurs, med alla biljoner dollar i skuld till juden som de har i så kallade utlandsskulder.

Nu gäller det verkligen att hetsa till världskrig så att USAs krigsindustri kan hålla igång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar