söndag 8 april 2018

När ska Löfven bevisa SIN oskuld om folkmordet på svenska folket?


Stefan Löfven (S) är övertygad om att det är Ryssland som ligger bakom nervgiftsattentatet mot dubbelagenten Sergej Skripal. Trots att det saknas bevis för detta vill han nu vända på bevisbördan och låta Ryssland bevisa sin oskuld. Fria Tider

Är det inte uppenbart för var och en att politikerna inte är annat än nickedockor åt juden, för det är (((han))) som äger den amerikanska krigsindustrin.

Då gör det inte så mycket om vår statsminister är aldrig så bakom flötet, för juden har bestämt vad han ska säga, oavsett hur dumt det än är. Vi har ett sådant samhälle idag!

Ryssland ska bevisa sin oskuld, på samma sätt som bloggare och kommentatorer på facebook också ska bevisa SIN oskuld.

Det är möjligt att bevisa skuld om så har ägt rum, men det som aldrig har ägt rum går ju inte att bevisa.

Dock har folk i flera decennier fått vänja sig vid ett resonemang som är barnsligt, löjligt och tarvligt, så nu är de vana att tänka i logiska kullebyttor. Så vi ser att kunskapen inte kommer inifrån. Allt man vet har man fått lära sig. Detsamma gäller okunskapen, den har folk också fått lära sig.

Numera är det idioter och dumskallar som styr på judens territorium, som tyvärr innefattar hela Västeuropa och Amerika!


1 kommentar:

  1. Så länge han är en god shabbos-goy kommer han klara sig. Begår han en oförlåtlig handling kan lätt den beskyddande handen försvinna fortare än han hinner säga oy vey.

    SvaraRadera