fredag 27 april 2018

Om vi glömmer våra förfäder dör vi!


Förfäder är äldre svenskar. Det är förfäderna som har skapat vår folkstam, och det är förfädernas moral som också ska komma till vår räddning.

Asatron säger att kvinnlighet är gudomligt och att den skapar vårt samhälle och att kvinnlighet är naturen. Män är krigare och ska försvara vårt kvinnliga samhälle. Därmed är också manligheten förgudad av de äldre svenskarna.

Men tyvärr finns det rasligt degenererade honor. Vad gör vi med dem?

Om någon i Midgård stöter på en person som visar sig egentligen inte vara en kvinna utan istället ett troll så ska man slå ihjäl trollet.

Kvinnans modersinstinkt är garantin för bevarandet av vår folkstam.

Men idag styrs Midgård av Troll som måste slås ihjäl; enligt de äldre svenskarna!Det är inte det stora asylmottagandet som överbelastar den svenska sjukvården. Det är äldre svenskar. Det säger socialminister Annika Strandhäll (S) till Aftonbladet. Fria Tider

Som svensk, hur ung du än är så tillhör du de äldre svenskarna, eftersom det är deras genuppsättning du har ärvt. Då blir det lättare att se Sverige som Midgård och dig själv som en del av denna idyll.

Om du är gammal så är du i alla fall ung, eftersom det är dina gener i ditt blodflöde som går i arv till kommande generationer, så du är din egen avkomma med andra ord.

Det enda som kan döda dig är om din folkstam försvinner, för då försvinner den genuppsättning som har skapat den svenska folkstammen.

Nu är du hotad av trollen som tagit över Midgård. Din plikt är att slå ihjäl dem innan de gör skarvsylta av dig.

När Aftonbladets läsare hävdar att det är flyktingmottagandet som sänkt den svenska sjukvården svarar Annika Strandhäll:

– Det stämmer inte, det är inte sant!, säger ministern till tidningen. Vi har en snabbt åldrande befolkning i Sverige. Medellivslängden ökar med 3,5 timme per dygn och vi har ett större antal kroniker med livslånga relationer till sjukvården i dag än för 30 år sedan.

Trollpackan på bilden kommer inte att leva länge, för hon är rasligt degenererad och har ingen känsla för det svenska folket. Degenererade gener brukar naturen förstöra så att den avkomman försvinner.

Vi har en snabbt åldrande befolkning i Sverige, men så fort vi ser vårt land som Midgård behöver vi bara gå till gudinnan Idun och få ett av hennes magiska äpplen så kommer ungdomen tillbaka.

Det äpplet innehåller evighetens ideologi och med rätt ideologi hamnar hammaren Mjölner automatiskt i vår hand, som vi kan slunga mot diverse troll som styr i Midgård numera, och därmed bryter vi förtrollningen och kan rensa vårt territorium mot invasiva raser samt en gång för alla ta död på trollen!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar