söndag 8 april 2018

Påminnelse från Nyköpings tingsrätt


Om ockupationsregimen vill veta vad jag tänker om dem och deras trakasserier så bör de väl läsa min blogg, för det är ju på grund av den som jag är stämd inför JUDEN!Påminnelse

Du har inte bekräftat att du tagit emot handlingar från oss och därför skickar vi nu en påminnelse.

Om du inte hör av dig omgående måste vi skicka ut handlingarna med stämningsman/polis. Det innebär att du bland annat kommer att sökas:

·        I hemmet
·        arbetsplatsen
·        Eller i skolan

Stämningsmannen/polisen kan också kontakta:

·        Hyresvärden
·        Dina föräldrar
·        Dina barn
·        Eller dina grannar för att försöka nå dig.

Vi vill att du kontaktar oss omgående, antingen genom att fylla i och skicka tillbaka bifogat delgivningskvitto eller genom att ringa oss på det telefonnummer som finns angivet.

0155-120 400

0155-120414

***

Meningen med en papperstiger är ju att man ska bli rädd. Man ska tro att det är en verklig och farlig tiger, vilket den är om man tror det.

Men det är en löjlig papperstiger för den har ingen kraft om man inte oroar sig för den. Den här regimen är illegal och den bryter mot både grundlagen och folkrätten, och folk blir alltmer förbannade på den. Därför är den en papperstiger.

Juden har gett förrädarna en massa pengar för att förtrycka sitt eget folk, men pengar som uppstått ur ingenting är heller inte farligare än en papperstiger. Och nu ser vi hur svag den är:

Jag har blivit stämd för mitt bloggande, men de kollar ju inte upp vad som står i bloggen, för då hade de ju inte behövt besvära sig med delgivningsman, då hade de sett att jag har läst skiten de skrivit och att jag inte bryr mig om dem, vare sig det gäller sinnesundersökningen eller kallelsen till tingsrätten!

Mitt argument hade de vetat vid det här laget:

Jag är inte skyldig till något brott över huvud taget. De som är skyldiga är däremot samtliga på höga poster i den här regimen, och de lär få dödsstraff snart nog!
2 kommentarer:

  1. I (((Sovjetunionen))) var antisemitism belagt med dödsstraff. Vi har väl inte kommit lika långt än men dom jobbar säkert på det, dessa (((filurer))).

    SvaraRadera

  2. Det är ju ett regelrätt hotbrev du fått!!!
    De hotar med att informera och därmed skandalisera dig inför hela din omgivning!
    Rena rama STASI-metoderna!

    SvaraRadera