tisdag 17 april 2018

Polisen spelar apa


Enligt Brå är förtroendet för rättsväsendet väldigt lågt i så kallade särskilt utsatta områden. Polisen försöker därför öka förtroendet genom att ”rollspela och samtala” med invandrarungdomarna. Nordfront

Folkmordsregimen importerar slödder till Sverige, rena psykopater som är direkt fientliga mot både polis och brandkår.

Men inte tar man i med hårdhandskarna med dessa slödder, istället leker man med dem och tror att man får respekt på det sättet, vilket man absolut inte får när man kryper för dem. Det blir bara en signal om att polisen är underställd slöddret istället.

När ska polisen börja dadda med oss andra, vi som är riktiga svenskar?

Vad skulle du säga om det kommer lektanter till dig och säger att de är från polisen och de vill att du ska vara snäll mot dem och inte hata dem?

Då hade du väl tagit mod till dig och berättat hur oduglig polisen är som aldrig klarar upp några brott, eller hur?

Men istället använder polisen gangstermetoder mot oss andra och sätter fast oss så fort vi yttrar någonting som det importerade slöddret inte hade tyckt om att höra, om de brydde sig om vad vi tycker.

Men slödder är slödder och de skiter i vad vi tycker. Däremot kan inte folkmordsregimen tolerera att vi kommunicerar med varandra om massinvandringen, så därför använder polisen gangstermetoder mot oss, medan de daltar med slöddret.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar