måndag 16 april 2018

Rädda välfärden – ge bort alla skattepengar till parasiter!


På morgonen presenterade regeringen sin vårändringsbudget. Totalt satsar man 1,5 miljarder extra på välfärden. Samtidigt blir migrationen 5 miljarder dyrare eftersom statens skuld för "ensamkommande" betalas av. Fria Tider

Ett effektivt sätt att bli av med skulder för parasiter är ju att kasta ut dem. Ett annat effektivt sätt att spara pengar vore att lägga ner polisväsendet, för polisen gör ju inget annat än förföljer den egna befolkningen, vare sig det gäller att hota folk för lagen om Hets Mot Folkgrupp eller misshandla fredliga demonstranter.En sådan polis behövs inte. Då hade det varit bättre att medborgargarden hade fått ta över ordningen i landet istället.

Men visst behövs det polis. Men då ska de också uppföra sig som polis och inte som larviga läsartanter som bjuder kriminellt slödder på korv, samtidigt som huvuddelen av polisen uppför sig som skurkar mot den egna befolkningen.

Vi har alltså ett så genomruttet samhälle idag så att kriminella jurister sitter och lusläser vad som står på internet i syfte att låta landets våldsmaskineri ta hand om folk som är emot massinvandringen. Vi har skolor där svenska barn misshandlas av de importerade parasiterna och när de protesterar blir de hotade av lärare och rektorer. Vi har en så kallad ”välfärd” där fattigpensionärer måste välja mellan mat och medicin.

Kort sagt så har vi blivit slavar under de importerade parasiterna.

Vem fan har sett till att det blivit så här?

Titta på bilden nedan!
Världsjuden bestämmer över sitt europeiska imperium och den svenska judediasporan bestämmer i Sverige med Bonnier på topp. Då blir det så här!

Vi kan inte göra något genom att rösta in folk i parlamentet. Vi måste göra en utomparlamentarisk revolution, och då är det Nordiska Motståndsrörelsen vi måste stödja.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar