söndag 29 april 2018

Sydkorea: Historiska mötet Trumps förtjänst


Enligt Sydkoreas utrikesminister Kang Kyung-wha har USA:s president Donald Trump spelat en betydande roll för de två grannländernas oväntade första steg mot försoning.

– Det är tydligt att president Trump förtjänar ett erkännande för detta, säger ministern till CNN i en intervju som genomfördes inför fredagens möte. Fria Tider

Om man hyllar en clown som har hotat att mörda varenda Nordkorean och som ändrar sig och svänger om precis som han tycker för stunden så har man själv inte mycket innanför pannbenet. Det är säkrast att Sydkorea byter utrikesminister om det här samarbetet ska ge frukt.

Stora Satan har alltid strävat efter splittring hos de olika folken i världen och att USA har rätt att gå in och mörda folk efter behag, så det kan absolut inte ha varit Trumps förtjänst att Nord- och Sydkorea träffas för fredssamtal. Däremot är det Kim Jong-Uns förtjänst att mötet äger rum.

Om inte Nordkorea hade försäkrat sig om att de kan försvara både sig själva och Sydkorea så hade det fortfarande varit splittring på halvön.

Det gäller att veta att det är juden som bestämmer i USA och att det är juden som vill bestämma över hela världen, och att Trump endast är en tokig Clown som hela tiden driver med sina väljare, för han är sionist!

Juden bestämmer!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar