torsdag 19 april 2018

Terrorister i det tysta


Sverigedemokraterna har varit helt tysta under den pågående USA-ledda attacken. Partiet har ju en öppet officiell sionistisk hållning men i de djupa folklagren vet man att det finns ett mycket starkt motstånd mot interventioner för att störta regimer. Bäst då att ducka och hålla tyst och hoppas att väljarna inte märker något eller inte bryr sig.

Samt...

Övriga riksdagspartier!

Fria Tider har rapporterat sakligt och pekat på propagandan i framför allt svenska massmedier. Nya Tider har uttalat sig kritiskt mot attacken och rapporterar mycket bra om spelet bakom kulisserna. Nordiska Motståndsrörelsens mediala gren, Nordfront, är starkt emot attacken på Syrien. Nya Dagbladet har rapporterat sanningsenligt. Den nya nättidningen SveGot har ifrågasatt om det verkligen skett någon kemisk attack? WhiteTV har pekat på alla lögner som finns. Den nätpublikation som tydligast kritiserat och pekat på alla lögner är jinge.se. Även Nordisk Alternativhöger har uttalat sig tydligt kritiskt. Newsvoice och Anthropocene har rapporterat kritiskt om attacken. Ytterligare ett antal mindre bloggar har uttalat tydlig kritik bl.a. Demokratbloggen, Parnassen, Peter Harold, Blueshift och Cornelia Dahlberg.
Det är extra intressant att observera hur olika partier, organisationer, media och individer agerar när det blir skarpt läge. Världen står fortfarande på randen till WWIII. Just nu har vi en liten andhämtningspaus men vid nästa påstådda kemiska attack av Bashar al-Assad eller någon annan det sionistiska globala nätverket inte gillar, då kan vi vara där.

Hela artikeln på Fria SidorInga kommentarer:

Skicka en kommentar