torsdag 26 april 2018

Träning ger färdighet... eller... Nej fan!


Om inte papperstigern skrämmer så kan ju en kamphund göra det, särskilt om man tränar på att skälla ut onda andar.

Hjälper inte det så kanske det går att imitera en vrålapa nästa gång.

De stora problem Sverige står inför är framför allt att folk ännu inte har lagt sig ner för att dö av rädsla inför folkmordsregimen, för att det finns folk på stan som inger självkänsla hos folket, och att olika hot från regimen endast är regimens egna dödsryckningar.
Regimen retar sig på att folk inte har respekt för nya lagar om Hets Mot Folkgrupp och liknande idéer från judens lakejer. Lagar är till för att följas, gormar folkmordspolitikerna medan de själva bryter mot varenda grundlag.

Och nu måste frimurarlogerna (((partierna))) i riksdagen åtminstone låtsas som om de är oeniga om något, så varför inte om vem som först kom på att det måste finnas lagar för det egna folket att följa, medan allehanda slödder samt frimurarlogerna själva står utanför dessa lagar.

Lagen om hets mot folkgrupp kanske är för otydlig ändå. Man skulle kanske behöva byta ut ett ord här och där så att det blir tydligare. Varför inte nedanstående formulering:

”Lägg er ner och dö”

Det råder en intensiv debatt mellan frimurarlogerna i Sions riksdag idag, framför allt om vem som ska författa den nya lagen mot folket.

Statsminister Stefan Löfven (S) slår nu tillbaka kritik om att lag och ordning är en högerfråga. Dessutom lovar han styra upp Sverige om han får egen majoritet i riksdagen efter valet, säger han i en längre intervju med tidningen Arbetet. Fria Tider

Folk känner sig otrygga på stan har Löfven märkt. Somalier kan inte slå ner en pensionär utan att se sig runt axeln så inte en motståndsman ser honom. Skrikande flickor indikerar att de är i nöd, och det kan trigga Motståndsrörelsen till att gå vakt, samt att det bara blir fler och fler som tappar respekten för folkmordsregimens ”Lag och Rätt” för rasfrämlingar att ta för sig av välståndet från svenska plånböcker.

Det är här statsministern kommer in:

När Arbetet frågar honom hur det kommer gå i höstens val säger han att det kommer bli tufft, men att han har en lösning.

– Ge mig egen majoritet så ska ni få se på grejer. Då kommer det att hända saker, säger han i intervjun.

Det är ju sant. Det har hänt massor av saker sedan 2014 när han röstades in. Massinvandringen ökade markant. Våldtäktsstatistiken sköt i höjden och allt fler fattigpensionärer har dött av umbäranden.

Men det finns ett aber, och det är att flickröster är så förbannat gälla när de skriker på hjälp, men det finns inget som inte importerade kirurger kan råda bot på. På grund av deras massiva erfarenheter av att operera bort förhuden på småpojkar kan de snart skolas om till att operera bort stämbanden på svenska flickor så vore det väl fan om inte våldtäktsstatistiken skulle gå ner. Ingen kan ju längre höra dem.

Nåväl, nu är i alla fall Sions riksdag i full gång med att hitta på fler förtryckarlagar mot sitt eget folk... bara nu inte folk skiter i dessa lagar, precis som med lagen om hets mot folkgrupp.

Vad gör statsministern då?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar