fredag 11 maj 2018

En jude är en jude, är en jude...


Det går inte att tvätta generna rena på en jude. Juden är som han är och det har han varit i tusentals år – en jävla lögnhals!

Det är inte alls så som det ledande judepacket i gangsterstaten Israel har påstått.

De påstod att Iran hade truppnärvaro i Syrien och därifrån hade avfyrat raketer mot Israel, så Israel slog tillbaka med kraft. Detta är en lögn, en judisk sådan.

Meningen är att med lögner reta upp omvärlden mot Iran för att sedan kunna anfalla landet, precis som de nu anfaller Syrien helt utan anledning.

– Iran har ingen koppling till missilerna som avfyrades mot Israel. Om Iran hade legat bakom det skulle vi ha meddelat detta omedelbart. När IS attackerar iranska mål i Syrien svarar vi och offentliggör det. Iran har inga militärer i Syrien och det var den syriska armén som avfyrade missilerna, säger biträdande chefen för Irans nationella säkerhetsråd, Abu al-Fadl Hassan al-Baiji said, i ett uttalande. Fria Tider

Varför ska vi hellre tro på Iran än på Israel?

Tja, varför ska vi hellre tro på Reinfeldt än på svenskvärnande nationalister?

Det är alltså samma sorts skrot och korn, både i Israel och i Sions riksdag. Palestinierna håller på att utrotas av juden. Svenskarna håller också på att utrotas på grund av judens lögner, så vi har ingen anledning att någonsin tro att judar gör något annat än ljuger för egen vinnings skull.

Här finns det två versioner varav den ena är lögn, och det är judens version. Det behöver inte automatiskt betyda att Iran talar sanning, men vad finns det för anledning att ljuga om man ska besvara en lögn. Då hade det varit bättre att hålla sig till sanningen.

Alltså får vi dra slutsatsen att Iran ligger närmare sanningen.

Det kan man ha som tumregel; Alltid när det handlar om att bedöma vad som är sant eller falskt och en jude finns med så är det åtminstone så att juden ljuger. Alltså är motståndarsidan alltid mera sann!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar