lördag 12 maj 2018

FNs krigspropaganda mot Sverige förbereder Nato-attacker i vårt land


Särskilt allvarligt, menar FN, är alla de "rasistiska" attacker som muslimer och moskéer drabbas av. Så kallade afrosvenska muslimska kvinnor är speciellt utsatta för svenskarnas hat, enligt FN.


FN kräver att Sverige "omedelbart" vidtar åtgärder för att säkra den muslimska gruppen mot "våld, hatbrott och hets mot folkgrupp" samt ser till att muslimers egendom inte utsätts för brott. Fria Tider

All krigspropaganda är kraftigt överdrivna lögner så att världens folk ska acceptera anfallet som är under planering, som till exempel det horribla påståendet att Assad gasar sin egen befolkning och därmed blir det fritt fram att anfalla landet och bomba det sönder och samman.

Annars hade ju problemen i Sverige varit lätt åtgärdade. Dessa invandrare kan lätt utvandra igen, så är vi av med problemet. Men med erfarenheter av när Serbien skulle repatriera sina kolonisatörer anföll Nato efter en FN-deklaration om att Serbien var nazistiskt, och då var det fritt fram att vräka bomber över Serbien.

Om ett land är nazistiskt så... PANG!

Så fort Tyskland befriades från judens förtryck samlades en judekongress i New York som då deklarerade krig mot Tyskland. Helt utan anledning. Serbien är ett annat exempel. För att motivera ett anfall på Irak krävdes att juden bombade sönder sina torn i New York och skyllde på araberna o.s.v. ...

Det kanske är många som har blivit tagna på sängen att just Sverige nu ska bli utsatt för judens krigspropaganda via FN. Den enda förklaring till den här vansinniga krigspropagandan mot Sverige är att Motståndsrörelsen har betydligt större inflytande i Sverige än man kunnat ana.

Om vi ger oss nu så kommer vårt folk att utplånas. Vi måste vara förberedda på långvarigt gerillakrig i Sverige, precis som i Vietnam!

Enligt SvD har FN-rapporten godkänts av Sveriges regering.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar