torsdag 24 maj 2018

Har det helvetes kräket egna skyddslingar som han får betalt för?


Ett helvetes kräk står i Staffanstorp och är kaxig mot svenskar som har våldtagits och misshandlats av parasitpatrask. Förmodligen har han själv sådana hemma hos sig och tjänar storkovan på att ta emot dem – på precis samma sätt som Bert Karlsson blev multimiljonär på sina förrädiska vidrigheter som asylbaron.

Helveteskräket på bilden har förmodligen inte stigit i graderna lika mycket som Bert Karlsson, men han har uppenbara ambitioner till det.

Det är en sak att bli förbannad på desertörer och andra som kommer hit och parasiterar på oss, men svenska förrädare är så in i helvete vidriga så de borde avrättas så fort som möjligt. Alla har rätt att bli förbannade på sådana vidriga äckel. Sedan skiter jag i om jag blir åtalad igen, för nu är det paradigmskifte på gång och det är hög tid att rensa upp bland degenererade asgamar som vill berika sig på svenska skattemedel!

Bilden på fanskapet är tagen från videon nedan. Lyssna på den vidrige fan och inse att det är dags för lynchning av dessa sketna förrädaräckel.Joakim Lamotte har besökt den lilla orten Staffanstorp i Skåne, som numera är en plats fylld av våld och otrygghet. Så beskriver i varje fall flera av svenskarna staden. Kvinnor berättar för Lamotte om hur de blir sexuellt trakasserade, "söndermisshandlade" och får sina hundar stenade. Fria Tider
skit i jewtube
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar