söndag 6 maj 2018

Hur kan araber vara antisemiter när de själva är semiter?


Skillnaden mellan en nyttig idiot och en judinna är att det är judinnan som bestämmer med hjälp av sin diaspora. Julia Kronlid är vice ordförande, men det betyder ingenting, men idiot är hon.

SD:s vice partiledare Julia Kronlid attackerar på partiets Facebooksida palestinier och anklagar dem för stöd av terror och antisemitism. ”Vi har länge krävt att om inte uppviglande till terror och spridning av antisemitism upphör måste biståndet till Palestina upphöra”, skriver SD-toppen som även kräver en flytt av Sveriges ambassad i Tel Aviv till Jerusalem. Nordfront

Kronlids svammel om antisemitism visar att hon inte vet vad hon pratar om. Araber och judar är ett semitiskt folkslag, så om man är antisemit så är man emot både araber och judar, så judarna har inte monopol på att vara semiter.

Men så fort judar får kritik så skyller de folk för att vara antisemitiska rasister. Och för att spä på det ytterligare aktualiserar de lögnerna om judeutrotningen i Hitlers koncentrationsläger och hoppas på att folk inte har kollat upp vad forskarna säger. Det fanns inga gaskammare i dessa läger.

Palestina har ockuperats och invaderats av judar som började kalla landet för Israel istället. Sedan påbörjade de folkmordet på palestinier som över huvud taget inte får protestera.På det här sättet har de ”antisemitiska” semiterna fördrivits från sitt land. Det är något att tänka på nu när Sverige utsätts för samma sak. Den israeliska lobbyn har skaffat förrädare att styra över Sverige.

1. Judediasporan ockuperar Sverige med hjälp av beskyllningar för antisemitism och kräver massinvasion av vårt land.

2. Nyttiga idioter och förrädare genomför sedan vad juden har bestämt, och kastar ur sig ord och uttryck som de inte har en aning om vad de betyder. För det gäller att få folk att sky ord som ”antisemitism” och ”förintelse” av judar.

Inte en tanke på förintelsen av andra folk än judar, inte ens i Sverige av ett parti som går till val på att rädda Sverige. Om nu SD skulle radikaliseras så räcker det med att viska orden antisemitism och judeförintelse i örat på dem så förintar de hellre sitt eget folk än att reta judarna och deras starka diaspora över världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar