tisdag 22 maj 2018

Juden hotar, hatar och hetsar


Nazismen är på frammarsch och hotar Europa igen. Det sade Liberalernas partiledare Jan Björklund i SVTs: "Tal till nationen – mitt Sverige 2028". SD-ledaren Jimmie Åkesson pekades ut som en av dem som vill "utrota liberalismen".

I 15 minuter får partiledarna en efter en tala fritt till svenska folket, och Björklund lade bland annat fokus på "nazisterna".

– Jag ser nazister som marscherar på gatorna i Europa. De hotar, hatar och hetsar. Deras stöveltramp ger oss historiska rysningar, sade han. Fria Tider

Juden Björklund ryser när han tänker på att (((deras))) makt kanske hotas, att Europas vita befolkning ska resa sig mot judens liberalism, som egentligen är folkmordspolitik. Uppenbarligen är juden Björklund ortodox eftersom han retar sig på sionistdemokraterna (((SD))). Han gillar inte sionismen som kräver att judarna ska flytta till Israel och hålla sig där.

Inte ens nu när Israel har bemäktigat sig USA tänker Björklund släppa diasporan, därför varnar han för det han upplever som hot, hat och hets.


Med alla tillgängliga medel, på lång sikt, verka för att återta makten från den globala sionistiska elit som ekonomiskt och rent militärt ockuperat större delen av vår värld.

Införa en stark stat med utpräglat folkstyre. Ansvarspositioner ska tilldelas efter kompetens och statens mål blir att främst arbeta för folkets väl och bevarande. Yttrandefriheten ska vara omfattande.

Att vår massmedia ska ägas av medborgare i det nya Norden. Utländsk såväl som inhemsk media som agerar folkfientligt ska kunna förbjudas. Ett alltför koncentrerat ägande måste motverkas.

Införa en rättsstat där alla medborgare är lika inför lagen. Utbildade jurister ska döma i domstolarna. En folkdomstol ska upprättas med syfte att pröva de svåra fallen av folkförräderi.

Hu så hemskt för den stackars, stackars juden Björklund. Det som ser ut som en stor lättnad för svenska folket framstår för juden Björklund som hot, hat och hets. Vad i ovanstående som kan räknas som hot, hat och hets kan nog ingen vanlig människa räkna ut, men Björklund är ingen vanlig människa, han är en jude och tillhör därmed en, sedan flera tusen år, framavlad parasitras i syfte att suga ut och döda sitt värdfolk.

Men det som vi vanliga dödliga, alltså inte utvalda, ser som hot är ju det sionistiska USA, som Israel har annekterat, samt flera hundratals diasporor över världen som konspirerar mot värdfolket. Hatet står juden för, vilket vi fick se under andra världskriget då juden deklarerade krig mot Tyskland och såg till att tyska folket bokstavligen eldades upp av judealliansens terrorbombningar. Och nu hetsar juden mot värdbefolkningen för att vi helt enkelt vill ha rätten att leva.

Den rätten kan ifrågasättas om juden själv, om han har rätt att leva? Men om vi utrotar juden så gör vi våld på naturen, för då blir ju parasitnischen ledig för en annan folkgrupp att ta över, och då lär det ta en helvetes tid att utröna vilken folkstam som tar över judens nisch, så det är lika bra att han får leva vidare. Men vi måste skaffa ett starkt immunförsvar så att den ebola som juden vill skicka på oss inte blir värre än en vanlig vårförkylning.

Och vi är på väg. Vi har skapat internet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar