söndag 27 maj 2018

Kasselstrand säger att de ska jaga pk-politikerna och ge dem mardrömmar!


På lördagseftermiddagen genomförde Alternativ för Sveriges ytterligare ett nytt torgmöte i Uppsala. Där talade partiledaren Gustav Kasselstrand bland annat om vad som kommer hända om hans parti kommer in i riksdagen. Fria Tider

Lyssna på talet från Fria Tider, där de har laddat upp en video från facebook. Jag har inte facebook och vill heller inte ha, så därför kan jag inte ladda upp det här talet på min blogg.

Det är ett väldigt entusiasmerande tal där Kasselstrand lovar att jaga politikerna med blåslampa, som många säkert tyckte var fullt befogat. Men hur ska man få igenom någon politik över huvud taget, när de andra partierna ställer sig emot?

Det nämnde inte Kasselstrand.

Men han har i ett tidigare tal nämnt att vi ska betala parasitjävlarna för att de ska ge sig av härifrån, och dessutom fortsätta att betala dem skyhöga bidrag när de kommit till sina hemländer, och det ska gälla deras liv ut.

Fan, då blir vi ju lika fattiga trots att packet har gett sig av. Dessutom lockar det ju hit illegala lycksökare som också vill ha livstids försörjning för att sedan flytta tillbaka igen. Låter det som en nationalistisk politik?

Dra istället in bidragen för dem så flyttar de frivilligt och vi behåller våra pengar, tycker jag. Men det kanske är för nationalistiskt för AFS. Det räcker med att ge politikerna mardrömmar, vilket de förmodligen inte får om det visar sig att AFS inte vill slå ihjäl svenskar, men de ska svälta ihjäl oss istället!

Men lördagens torgmöte handlade om annat, nämligen att käfta på pk-töntarna i Sions Riksdag, och därmed kommer allt att lösa sig uppenbarligen.

- Vi gör det här för att vi älskar Sverige, mässar Kasselstrand.

Det låter ungefär som när Fröken Åkesson börjar sina tal med ”Sverigevänner”, och då menas det inte svenska folket utan istället den svenska geografin, och de som ska kastas ut är de rasfrämlingar som är kriminella, alltså låter AFS precis som SD, men med den skillnaden att AFS är bredare i käften än SD.

Kasselstrand tar upp exempel på hur hela Europa reser sig, och dessa exempel är oerhört lama. Frankrike med Nationella Fronten, Österrike med FPÖ, Ungern (det enda radikala exemplet; min anmärkning), Brexit i Storbritannien – eller i USA med Donald Trump avslutar han förvånansvärt sitt tal med.

Donald Trump som har visat sig vara USAs värsta president hittills. Trump är ju en supersionist som hotar hela världen. Han hotar att anfalla Nordkorea, han anfaller Syrien och snackar skit om alla länder i världen som försöker hävda någon slags suveränitet.

Amerika först ska inte tolkas nationalistiskt, det ska tolkas imperialistisk har vi kunnat se med tanke hur Trump agerar. Trump kunde lika gärna vara jude, för han agerar helt efter Talmud om judarna som det utvalda folket. Och detta världshot framställer Kasselstrand som positivt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar