tisdag 22 maj 2018

Landsförrädarna vill ”försvara vårt land”


Under måndagen återinvigdes ett av Sveriges många nedlagda regementen – P 18 på Gotland. Då passade statsminister Stefan Löfven (S) på att hålla ett tal.

– Vi försvarar vårt land!, hävdade han
. Fria Tider

Nu är det inte så att landsförrädarna som har förstört vårt land plötsligt vill försvara det, så det måste finnas andra orsaker till att de öppnar P18 på Gotland igen.

Det här vidriga patrasket har ju stulit skattebetalarnas medel för att importera en invasion från tredje världen för att åstadkomma folkmord på sitt eget folk, med resultatet att vi idag varken har ekonomisk- eller juridisk trygghet här i landet.

Man behöver inte öppna ett regemente för att i så fall ändra sig och skicka tillbaka parasiterna som vällt in här, man behöver bara svälta ut dem och ge fan i att ge dem en massa bidrag. Vi har den militär och polis vi behöver för att kasta ut invällarna som är cirka 2 miljoner vid det här laget. Men det är förmodligen de övriga 8 miljoner invånarna i det här landet som militären ska användas till.Förrädarna vill förmodligen anfalla svenska folket och ge sken av att det är Motståndsrörelsen som är så farlig för allmänheten, samt deras hot om att skicka tusen fulla skinheads till Almedalen – och till det behövs det ett helt regemente!

Om Sverige inte redan var ockuperat av judens globalism och om vi inte styrdes av förrädare och folkmördare så är det ju bra att vi har regementen i Sverige så att vi kan försvara oss mot fienden, men nu är det ju så att det just är fienden som skapar detta regemente på vår mark här i Sverige.

Det kan vara svårt att förstå för gemene man eftersom soldaterna består mestadels av svenskar, men när man betänker att först skrotar man regementena så att generalerna inte ska göra statskupp mot förrädarregimen.

När sedan dessa militärer har rensats ut så startar man upp en ny militär med en jude som överbefälhavare, och nu kan folkmordsregimen börja rusta upp, mot sin nya fiende – folket!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar