tisdag 8 maj 2018

Ockupationsregimens förrädaroktett har blivit nationalistisk, men det får inte vara vilken nationalism som helst!


Nej fan... Jo, men... Neej!Stopp och belägg!

Nationalism ska inte betyda arisk nationalism, det måste vara judens nationalism – inget annat!

Nyheterna översvämmas plötsligt av nationalistiskt tänkande. Nu är mångkultur inte längre populärt, men det betyder inte att (((man))) ska behöva stå ut med arisk nationalism.

Beskriv gärna hur invandrarna våldtar svenska flickor och begår brott, men visa inte prov på en nationalism för de vita folkstammarna, för då jävlar!!!

Här skrev jag om att Aftonbladet och Expressen blivit nationalistiska, och idag kan vi också se att även svenska myndigheter har gått över till nationalism.Men hur blir det då med alla svenskar som har åkt fast för hets mot folkgrupp, nu när även Sions Riksdag, judens tidningar och nu myndigheterna hetsar mot just dessa folkgrupper som svenskar har åkt fast för att ha klagat på?

Får vi skadestånd nu?

Men det gäller förstås att hålla tungan rätt i mun när man ska framställa sig nationalistiskt. Man får inte glömma att det är sionistisk nationalism, sådan som Fröken Åkesson anför. Så möjligen får vi inte skadestånd för att man kunnat misstänka oss för fel sorts nationalism.

Fan vad krångligt!

Det bästa skulle förstås kunna vara att endast ockupationsregimen får stå för hets mot folkgrupp, för när de gör det så vet man att de gör det på rätt sätt, på Guds utvalda folks sätt. Halleluja!

Men jag vill ju fortsäta blogga, och jag är ingen jude, och den sorts nationalism jag står för måste i mina ögon vara arisk, för om papperstigern har backat för att inte bli våt om tassarna när vi pissar mot den så ska den fanimej också backa hela vägen.

Jag har gjort mig skyldig till hets mot folkgrupp på 7 punkter och det är jag stolt över, för det som är dåligt för juden är automatiskt bra för oss andra, eftersom juden är en framavlad parasitras som suger ut oss tills vi dör. Därför är det ARISKT nationellt när judens ockupationsregim dömer oss för hets mot samma folkgrupp som de själva nu av retoriska skäl börjar hetsa mot.


Ett åtal med 103 fall av hets mot folkgrupp riktas nu mot utgivaren av Nordiska Motståndsrörelsens hemsida Nordfront. Det är det största åtalet för hets mot folkgrupp i svensk rättshistoria, rapporterar Medievärlden.

Åtalet omfattar bland annat 91 så kallade hyllningar av Adolf Hitler, fem bilder på hakkors och en bild på den tyske nationalsocialisten Horst Wessel med två hakkors.

"De anmälda artiklarna och bilderna ger uttryckt för gillande av Adolf Hitler", skrev Justitiekanslern när förundersökningen inleddes i höstas. Fria Tider

Jävlar, jag ligger i lä!

Det är väl bara att hoppas på att Demokratbloggen får så många läsare att man kan hitta hundratals fall på den också. Jag har ju ett par miljoner sidvisningar på min blogg hittills.

Till alla förrädare i Sions riksdag, till alla murvlar i judens tidningar, till alla egotrippade pellejönsar i de olika kommunerna. Ni kan väl åtminstone titta på den här bilden:
Det är en bild som jag har jobbat med. Det är jag som har skrivit texten på bilden, och den föreställer Hitler och texten är ju hyllande till Hitler och hans politiska kampf.

Jag är säker på att ni kan hitta flera hundra fall av hets mot folkgrupp på min blogg eftersom jag har tio tusen blogginlägg vid det här laget.

Varför i helvete ska jag behöva ligga i lä för?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar