onsdag 2 maj 2018

Om man inte kan försvara sig är det dumt att provocera


Den här mannen är storväxt så man kunde tro att han kan försvara sig om han blir påhoppad, men det verkar som om han varken kan eller vill försvara sig. Det ger ett mesigt intryck.

Han brukar provocera rödingar och sedan blir han påhoppad, antingen av rödingar, som bokstavligt ser rött bara han visar upp en banderoll som inte stämmer med deras egna verklighetsförvridna uppfattningar. Men ofta brukar det finnas poliser i närheten som kopplar grepp på honom och för bort honom.

Det säger naturligtvis en del om vem som har yttrandefrihet och vem som inte har det, men på mig gör det ändå ett ynkligt intryck. Den här mannen är i sina bästa år. Han är storväxt och borde inte ha några som helst problem med att försvara sig mot totalt värdelöst slödder.

Jag talar av egen erfarenhet. Jag har själv utsatts för mobbartyper och tränade därför upp mig. Sedan hjälpte det inte om dessa slödder var många, de var ändå lätta att försvara sig emot.

En Youtube-profil som är känd för sina provokationer blev brutalt misshandlad av en grupp vänsterextremister vid en första maj-demonstration i Göteborg. I Expressen anklagades mannen felaktigt för att vara en "nazist" som hade "attackerat" demonstrationen.

Under tisdagen stod han vid Syndikalisternas första maj-demonstration i centrala Göteborg – iklädd en t-shirt med en bild på den spanske generalen Francisco Franco.

Filmer från händelsen visar hur en stor mobb av vänsterextremister plötsligt attackerar Ulven med slag och sparkar. Flera av dem använder flaggor som tillhyggen.

Misshandeln fortsätter när mannen ligger ner på marken. Fria Tider

Nu tycker jag inte att misshandeln verkade vara särskilt farlig. Han blev nedslagen men kunde resa sig igen. Alternativmedia överdriver våldsamheten i det här, samtidigt som den här mannen tydligen är någon slags masochist som bara tar emot slag utan att själv slå tillbaka.

Jag tycker inte alls han verkar tuff, snarare dumdristig.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar