fredag 4 maj 2018

Trump förtjänar judens kärlek


Äcklig oligark gör allt för att kamma hem sionistiska poäng

USA:s president Donald Trump har nu valt att utlysa en ”judisk historiemånad” i Maj. Enligt ett märkligt pressmeddelande är anledningen att ”judarna gjort världen till en bättre plats att leva på”.

Enligt ett pressmeddelande som släpptes i måndags har USA:s president Donald Trump utnämnt maj till en ”judisk historiemånad”. Syftet är att lyfta fram det judiska inflytandet över USA, något Trump alltså menar är positivt.

Det man lyfter fram som positivt är judarnas engagemang i samhället och politiken, vilket enligt pressmeddelandet gjort världen till en bättre plats att leva på, samt gjort USA till en starkare nation. Nordfront

Ändå fattar inte ”nationalisterna” i USA att Trump är så vidrig han kan bli. De säger att Hillary skulle vara etter värre.

Går det att vara värre än Trump? Det är totalt omöjligt!

För det första har han flyttat ambassaden till Jerusalem som ett sätt att säga att hela Palestina tillhör judarna. Med andra ord kan man också inse att även hela Sverige tillhör judarna och att vi svenskar ska bli lika illa behandlade i vårt land av juden som palestinierna blir i sitt land.

För det andra hetsar kräket mot Assad i Syrien för att förstöra landet så att Israel kan invadera landet i sitt imperialistiska syfte.

För det tredje hetsar den här löjliga pajasen mot alla suveräna stater i hela världen, just för att kamma hem sionistiska poäng.

På vilket sätt hade Hillary kunnat vara värre?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar