fredag 25 maj 2018

Undrar om stollarna räknar äktenskap som ”samtyckesavtal”?


Den första juli blir det olagligt att ha sex utan att ha ingått ett "uttryckligt" samtyckesavtal på förhand, rapporterar Aftonbladet. En enig riksdag röstade på onsdagen igenom skärpningen av våldtäktsbestämmelsen som innebär att huvudregeln blir att även frivilligt sex räknas som våldtäkt. Fria Tider

Förrädarpacket låtsas stå på våldtäktsoffrens sida, samtidigt ser de till att Youtube ska censurera den här videon:Just det, den har blivit censurerad!


Den handlade om en sketen jude (?) till advokat som ville tysta ner upplysningar om våldtäkter och misshandel som rasfrämlingar utför mot svenska folket. Artikeln som helhet kan läsas, samt videon kan ses på Fria Tider.

Sions riksdag låtsas som om det vore ett så förbannat stort problem att komma till rätta med våldtäktsproblematiken så att man vill införa sharia i ren desperation. Men det här blir bara värre, och ännu en gång ser vi att riksdagspartierna är en förrädaroktett.

Ut med packet!På Motståndsrörelsens 1 maj-demonstration i Borlänge 2016 skanderade man ”Ut med packet”, och det är självklart det enda alternativet om man vill slippa denna våldtäktstsunami som förrädaräcklen i Sions Riksdag har importerat mot det egna folket.

Den här förrädaroktetten kommer ju med bevis efter bevis på att de ska lynchas till döds istället för att kamma in röster från folket, som de vill utrota.

Så när det gäller Sions Riksdag – Avrätta packet!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar