fredag 8 juni 2018

Är han jude – Eller kan en svensk verkligen ha samma genetiska förljugenhet som den framavlade parasitrasen har?


Bert Karlsson fortsätter rasa mot den svenska migrationspolitiken. Nu hävdar han att regeringen har skapat ett "fångläger" större än diktatorn Adolf Hitler. Fria Tider

Att det finns svenska parasiter och lögnhalsar är uppenbart sedan flera decennier, men den här grisen är något alldeles extra. Han har blivit mångmiljonär på att skaffa fram asylbostäder åt invasionsarmén som förrädarna inbjudit. Han har blivit en av de rikaste i Sverige för att han har utnyttjat folkmordspolitiken för eget syfte.

Nu gnäller fanskapet på att massinvandringen aldrig tar slut, som om det vore någon annans fel och inte hans. Han har en gång ägnat sig åt invandringskritisk politik, därefter började han att tjäna pengar på folkmordspolitiken och blev själv skyldig till den politik han tidigare kritiserat, och under tiden som asylbaron spelade han upp hat mot SD för att de sa att de ville minska invandringen, medan Bert Karlsson ville Öka den.

Idag har han åter svängt om, tycks det. Av vilken anledning är inte lätt att veta, men förmodligen ligger det en affärsidé bakom även denna ”omsvängning”, för någon tanke på den svenska folkstammens överlevnad har han inte.Bert Karlsson har ingen som helst skam i kroppen, så hans nya affärsidé är uppenbarligen att bli överklassare, för efter att ha kritiserat Fröken Åkesson har han upptäckt att denne partiledare idag är miljonär på sina lögner och floskler som låter som om han över huvud taget brydde sig om svenska folket.

Idag hakar (((Bert Karlsson))) på det här populisttåget och vill bland annat utkräva skyhöga böter för folk som kastar en fimp på gatan. Några fångläger vill han inte ha, trots att det är precis vad som hade behövts för att få ordning och reda i Sverige. Han påstår att Hitlers fångläger var vidriga. Vidriga för vem? Jo, för sådana som (((Bert Karlsson))) och det judiska anhanget som vill tjäna pengar på andras olycka.

Så den här grisen fortsätter sin folkmordspolitik, men nu med en ny grisknorr, han ska gnälla samtidigt. Det har blivit den nya trenden idag. Man ska föra en folkmordspolitik samtidigt som man verkar vara missnöjd över resultatet av denna folkmordspolitik mot det svenska folket. Och för helvete! Skyll på Hitler.

Snart får vi höra grisen oja sig över förintelsen, oavsett den ägt rum eller inte, för det brukar judar göra, och då har han visat sina verkliga genetiska anlag.

Var finns fånglägret som grisen grymtar om? Vilka är fångarna han menar vara inspärrade? Är det svenskarna som är fångar i sitt land? Jag skulle inte tro det. Så därför är det väl så att grisen menar att det är invasionsarmén av rasfrämlingar som är fångarna.

Vi behöver istället bygga verkliga fångläger, sådana som på Hitlers tid. Då hade vi i alla fall haft chans att städa upp landet, riva ner Sions riksdag och skapa ett samhälle för svenska folket istället, och göra det i stor skala så att hela Norden blir befriat.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar