fredag 8 juni 2018

Det är den här rörelsen som Bert Karlsson hoppar på!


En rörelse som är så splittrad att de inte ser skillnad på sionister och antisionister och sätter Hitlermustasch på sionisten Junker är något för folkförrädare att hoppa på. Och för att göra det extra tydligt vill jag påminna om Bert Karlssons nya agenda, att komma in i Sions riksdag och göra gemensam sak med Fröken Åkesson som idag är miljonär, och när det inte längre är lika lukrativt att vara asylbaron så har det blivit lukrativt att istället vara populist och bedra folk på det sättet istället, och tjäna massor av pengar som (((riksdagsman))).

Den här populistiska rörelsen visar i alla fall att folk är missnöjda, och då gäller det för juden att kontrollera denna opposition, och ett av sätten är till exempel att sätt Hitlermustasch på sionisten Junker och utmåla problemet som så att det är på grund av en Hitleristisk politik som folk har fått det svårt.

Sedan är det bara att hoppas på att folk är hjärntvättade nog att tro på tramset att det förs en Hitleristisk politik i Europa och därför har vi ett helvete!

Men Hitler ville ju ha ett rasrent Tyskland.

Hyssj...! Tala inte om det för fan, för då fattar ju folk!Dock är det sant att folk är missnöjda. Men det räcker inte med det. Folk har haft anledning till missnöje många gånger i historien utan att det lett framåt. Man måste ha en klar och ledande ideologi för att göra framsteg annars blir det mycket värre. Vi är på väg att få en polisstat som förtrycker folket ännu mer – ända tills de har blivit utrotade.

Vi måste ha en holistisk politik som botar hela sjukdomen istället för att bara dämpa symtomen, och då kan inte folk komma med egna förvirrade idéer om vad som ska göras, för då blir det bara kattskit av alltihop.

Folk måste ledas till frihet av en beprövad antisionistisk ideologi som ser till helheten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar