måndag 11 juni 2018

Judar i luven på varandra


Donald Trump är vill förstöra hela världen. Det hävdar i alla fall den internationelle valutaspekulanten George Soros, rapporterar RT.

Den amerikanske presidenten är "villig att förstöra världen", hävdar Soros vidare. Fria Tider

Det har gått röta i Guds utvalda folk. Den ena gruppen vill förstöra världen medan den andra gruppen vill förstöra världen. Var problemet ligger kan nog endast framavlade parasiter förstå. För oss arier är de båda ståndpunkterna likadana, en och samma ståndpunkt, hur man än vänder och vrider på det.Netanyahu är president i Israel och vill förstöra världen genom att ta över alla landområden som finns i imperialistiskt syfte. Till det har han Donald Trump.

Soros vill förstöra världen genom rasblandning, vilket Israel naturligtvis inte har något emot. Men judiska planer brukar medföra en viss risk. Genom tullar på europeiska varor kan Europa alltmer vända sig till Ryssland och därmed kanske deras ”kultur” med allas lika värde kan komma att omvärderas, så att vita håller sig till vita.

Men å andra sidan däremot kan ju den andra judesidan börja hetsa alltmer mot Ryssland, vilket Soros inte kan ha något emot.

Det ser nästan ut som om sionismen inte är helt genomarbetad för att kunna fungera, ungefär som med kommunismen.

Det är inte lätt att tillhöra en framavlad parasitras under sådana komplicerade förhållanden.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar